StoryEditor

To čo jete, prezradí váš charakter (foto)

13.01.2012, 23:00
Autor:
yukyuk
Vaše gurmánske preferencie môžu prezradiť vraj aj váš charakter. Existuje šesť typov.

Typ 1.  Závislí na ovocí
Majú povesť pozorných a vnímavých ľudí obklopených množstvom priateľov. Konkurencia v práci nie je nič pre nich, a preto vraj „frutomani“ nemajú ambície urobiť fantastickú kariéru. Ich osudom sú oblasti, v ktorých môžu byť kreatívni.



 

Typ 2. Milovníci zeleniny
Ide o veľmi energických ľudí s predpokladom urobiť dobrú kariéru. Milovníci  zeleninových jedál zvyčajne hlcú všetky múdre knihy a sú ambiciózni. Ich úsilie väčšinou nezostane bez povšimnutia. Doma sú pomerne pokojní a nekonfliktní. Okrem toho preferujú zdravý životný štýl.



 

Typ 3. Bez mäsa ani krok
Zvyčajne sú to impulzívni ľudia. Ich život sa skladá z kontinuálnych vzostupov a pádov. Často sú   úspešní, ale nie vždy dokážu dôsledne realizovať svoje zámery a vraj neudržujú trvalé partnerstvá. Mali by sa naučiť správne reagovať na kritiku. Mäsožrútov častejšie prenasledujú rôzne ochorenia, najmä kardiovaskulárne choroby a problémy tráviaceho traktu, a majú nábeh na obezitu.


 
Typ 4. „Rybožrúti“
O „rybožrútoch“ sa hovorí, že sú vyrovnaní a pokojní. Tešia sa priazni priateľov a kolegov. Je na nich spoľahnutie aj v rodinnom živote. Chýba im však väčšia otvorenosť. Len zriedka totiž povedia, čo si v skutočnosti myslia o iných, čím ale ubližujú predovšetkým sebe.



Typ 5. Len štipľavé
Milovníci tzv. čípoš jedál majú aj ohnivý temperament. Vždy túžia po dobrodružstve a preto si volia aktívne povolania. Niet divu, že títo ľudia sú schopní šialených skutkov či už na poli lásky alebo v práci. Najväčšou nevýhodou týchto ľudí je egoizmus, pretože nenechávajú priestor na žiadne námietky.


Typ 6. Mastné neresti
Ľudí, ktorí priam zbožňujú slaninku, klobásky a všetko mastné sa prekvapivo vyznačujú veľkou pohyblivosťou. V práci ich považujú za samotárov, napriek tomu sa vyšplhajú na vrchol kariérneho rebríčka. Radi flirtujú a sú zväčša šarmantní. Je tu ale jedno ale – chýba im taktnosť. Nadmernou otvorenosťou počas dialógu dokážu občas aj nevedomky zraniť okolie.

 

Zdroj: ria.ru, wikipédia

menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 15:54