Typ 1. Závislí na ovocí
Majú povesť pozorných a vnímavých ľudí obklopených množstvom priateľov. Konkurencia v práci nie je nič pre nich, a preto vraj „frutomani“ nemajú ambície urobiť fantastickú kariéru. Ich osudom sú oblasti, v ktorých môžu byť kreatívni.
Typ 2. Milovníci zeleniny
Ide o veľmi energických ľudí s predpokladom urobiť dobrú kariéru. Milovníci zeleninových jedál zvyčajne hlcú všetky múdre knihy a sú ambiciózni. Ich úsilie väčšinou nezostane bez povšimnutia. Doma sú pomerne pokojní a nekonfliktní. Okrem toho preferujú zdravý životný štýl.
Typ 3. Bez mäsa ani krok
Zvyčajne sú to impulzívni ľudia. Ich život sa skladá z kontinuálnych vzostupov a pádov. Často sú úspešní, ale nie vždy dokážu dôsledne realizovať svoje zámery a vraj neudržujú trvalé partnerstvá. Mali by sa naučiť správne reagovať na kritiku. Mäsožrútov častejšie prenasledujú rôzne ochorenia, najmä kardiovaskulárne choroby a problémy tráviaceho traktu, a majú nábeh na obezitu.
Typ 4. „Rybožrúti“
O „rybožrútoch“ sa hovorí, že sú vyrovnaní a pokojní. Tešia sa priazni priateľov a kolegov. Je na nich spoľahnutie aj v rodinnom živote. Chýba im však väčšia otvorenosť. Len zriedka totiž povedia, čo si v skutočnosti myslia o iných, čím ale ubližujú predovšetkým sebe.
Typ 5. Len štipľavé
Milovníci tzv. čípoš jedál majú aj ohnivý temperament. Vždy túžia po dobrodružstve a preto si volia aktívne povolania. Niet divu, že títo ľudia sú schopní šialených skutkov či už na poli lásky alebo v práci. Najväčšou nevýhodou týchto ľudí je egoizmus, pretože nenechávajú priestor na žiadne námietky.
Typ 6. Mastné neresti
Ľudí, ktorí priam zbožňujú slaninku, klobásky a všetko mastné sa prekvapivo vyznačujú veľkou pohyblivosťou. V práci ich považujú za samotárov, napriek tomu sa vyšplhajú na vrchol kariérneho rebríčka. Radi flirtujú a sú zväčša šarmantní. Je tu ale jedno ale – chýba im taktnosť. Nadmernou otvorenosťou počas dialógu dokážu občas aj nevedomky zraniť okolie.
Zdroj: ria.ru, wikipédia