StoryEditor

Dve naše reštaurácie majú šancu na Michelinovskú hviezdu. Pozrite si ktoré

28.06.2016, 12:45
So šéfkuchárom Petrom Rupčíkom sa v štúdiu HNtelevízie rozprávala šéfredaktorka HN Marcela Šimková.

Ako je na tom gastronómia na Slovensku a sme vôbec ochotní si za kvalitné potraviny priplatiť? Aj o tom sme hovorili so šéfkuchárom Petrom Rupčíkom. 

01 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 02 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 03 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 04 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
03. máj 2024 06:25