Fľašu na vodu AirUp si obľúbili návštevníci posilňovní rovnako ako britskí školáci. FOTO: AirUp 
StoryEditor

Britskí školáci podľahli novému trendu. Fľaši, ktorá klame chuťové poháriky

02.04.2023, 20:42
Autor:
dvojdvoj
  • Fľaša, ktorá dokáže napojiť vodu príchuťou melónu, uhorky, pomaranča alebo koly, ale pritom obsahuje iba čistú vodu, je zrejme najnovším „hypom“ vládnucim v britských školách.
  • Plastový výrobok má jednoduchý princíp: je možné ho naplniť bežnou vodou z kohútika, ale vďaka aromatickým kapsulám, ktoré sa montujú na fľašu, dokáže mozog oklamať, že jej obsah je ochutený.

Nápojové fľaše značky AirUp sa teraz v Británii medzi školákmi, ale tiež napríklad medzi návštevníkmi posilňovní tešia značnej obľube. Napriek tomu, že na Ostrovoch prišli na pulty už v roku 2021, čím ďalej viac detí považuje práve tento doplnok desiaty ako nevyhnutnú cool súčasť školskej aktovky až teraz.

Trend si všimli aj učitelia. „V mojej triede sú fľaše na vodu AirUp v celkovej hodnote takmer 300 libier (vyše 340 eur),“ napísal na sociálne siete napríklad učiteľ zo základnej školy v Bournemouthe. Múdra technológia obyčajnej plastovej nádoby na vodu ide totiž ruka v ruke s vysokou cenou.

Najzákladnejší model fľaše AirUp stojí 24,99 libier (zhruba 28 eur) a obsahuje tri náplne. Cena jedného balíčka troch náplní pre pä...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 17:48