StoryEditor

Vášeň, zvraty udalostí a najskrytejšie tajomstvá. Oscarové obsadenie láka na najnovší triler

28.12.2018, 08:00
Autor:
redred
Triler plný zvratov a vášní s Matthew McConaugheym a Anne Hathawayovou má všetky predpoklady stať sa jedným z diváckych zážitkov roka.

Ticho exotického ostrova, kde si hlavný hrdina lieči svoje životné rany, zmení príchod jeho bývalej ženy v búrku udalostí a odhalených tajomstiev. Tá ho požiada, aby zabil jej súčasného manžela.

V galérii si pozrite ukážky z filmu:

​Okrem napínavého príbehu, dusnej atmosféry a oscarového hereckého obsadenia, je jedným z lákadiel trileru Serenity: Ticho pred búrkou aj jeho tvorca. Režisér Mark Knight totiž napísal aj trilery Špina Londýna, či Prísľuby z Východu a stvoril seriály Taboo a Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu.

Všetky tajomstvá raz vyplávajú na povrch. Baker (Matthew McConaughey) má toho dosť za sebou. Svoje životné rany si hojí v pokoji a horúčave rajského exotického ostrova kdesi v Karibiku.

Trailer k filmu si pozrite vo videu:

Živí sa tu ako rybársky sprievodca, má svoju loď s názvom „Serenity“, v dedine má domček aj milenku (Diana Laneová) a nepeknú minulosť zapíja v bare. Ticho jeho života prelomí ako blesk z jasného neba jeho bývalá žena Karen (Anne Hathawayová).

A prinesie búrku. Znenazdajky sa objaví a zúfalo požaduje od Bakera, aby zabil jej súčasného násilníckeho manžela. V mene ich spoločného syna, aj v mene jedného milióna dolárov ako odmeny, má vziať jej manžela na rybársku výpravu a uprostred oceánu ho hodiť žralokom.

Baker najprv odmieta, ale pokojné vody karibského raja sú už nenávratne sčerené. Výčitky a strach o syna ho začnú ešte viac prenasledovať a začne o návrhu premýšľať. Následná vlna vášní, udalostí a zvratov odhalí aj tie najskrytejšie tajomstvá.

Matthew McConaughey získal Oscara za Dallas Buyers Club a uznanie za úlohy v seriáli True Detective a vo filmoch Obhajca, Magic Mike, Vlk z Wall Street alebo za Nolanov Interstellar.

V ňom sa stretol s Anne Hathawayovou. Aj ona má doma Oscara (za strhujúci výkon vo filmových Bedároch) a je prvotriednou hviezdou vďaka snímkam ako Diabol nosí Pradu, Denník princeznej, Rachel sa vydáva, Temný rytier povstal a spomínaný Interstellar.

Skvelé obsadenie dopĺňa Diane Lane, dáma mnohých filmov nominovaná na Oscara ako Neverná. Triler Serenity: Ticho pred búrkou vzbudzuje zvedavosť a očakávania tiež kvôli svojmu autorovi, ktorým je Steven Knight a ktorý film napísal aj nakrútil.

  • USA – 2018;
  • Žáner: triler
  • Premiéra: 31. 1. 2019
  • Réžia: Steven Knight
  • Hrajú: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Djimon Hounsou, Jason Clarke

01 - Modified: 2024-04-19 12:15:00 - Feat.: - Title: Mazda predstavila novú vlajkovú loď. Gigant aj so šesťvalcom zvládne 2,5-tonový príves 02 - Modified: 2024-04-16 09:11:16 - Feat.: - Title: Komédia, napínavý triler, vzťahová groteska aj detektívka. Hra 2:22 - príbeh duchov dorazila na Slovensko 03 - Modified: 2024-04-16 09:30:00 - Feat.: - Title: Neprehliadnuteľné Alfa Romeo odhalené. Prvý elektromobil značky dostane aj hybrid 04 - Modified: 2024-04-10 09:34:39 - Feat.: - Title: Opel znovuzrodil ikonický model Frontera. Výroba bude na Slovensku, na off-road však zabudnite 05 - Modified: 2024-04-09 13:36:37 - Feat.: - Title: Prvé znamenie: Prichádza Satan!
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 22:16