StoryEditor

Anketa HN

01.08.2007, 00:00

Aké kultúrne podujatie by ste odporučili nevynechať v auguste?

Misha, speváčka:
-- Keby som nebola zavretá celé leto v štúdiu, obehla by som si určite na nejaké menšie festivaly a určite by som vyrazila na niekoľko túr po horách naháňať zvieratá a hmyz s fotoaparátom. Ale pri príprave albumu veľmi nestíham sledovať ponuku podujatí na leto. Jednu vec by som si však nechcela nechať ujsť, a tou je životopisný film o Edith Piaf. Pred rokmi som čítala knihu, a tak som zvedavá na filmové spracovanie. Je tu skvelé herecké obsadenie a moja zvedavosť mi asi nedá a posadím sa do kinosály na viac než dve hodiny. 

Peter Konečný, šéfredaktor kinema.sk:
-- Z augustových filmových premiér si rozhodne nenechám ujsť anglickú krimikomédiu Jednotka príliš rýchleho nasadenia. Skvelý je aj nový český animovaný film pre dospelých Jedné noci v jednom městě a zaujímavý je tiež americký animovaný film Divoké vlny, ktorý zaujal už svojou upútavkou. Koncom mesiaca nás čaká inteligentná zábava v podobe netradičnej drámy s názvom Horšie to už nebude a čerešničkou na augustovej filmovej torte je rozhodne ďalší animovaný film tohto mesiaca, tentoraz z dielne neomylného Pixaru Bon appétit -- dobrú chuť!

Lasky, spevák skupiny Para:
-- Ja ešte ani neviem, čo sa poriadne bude v auguste diať. Dokonca nemám poriadny prehľad ani o tom, kde budeme hrať s Parou (smiech). V auguste nemáme ani nejaký zvlášť obľúbený festival, ale odporúčam Margiťák v Leviciach alebo festival Červeník. Mám rád Hodokvas, no ten sa už konal v júli.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 07:48