StoryEditor

The Prodigy vystúpia v Bratislave. Sľubujú, že divákov zničia (video)

26.04.2012, 00:00
Autor:
kulkul
Britskí "zlí" chlapci zo skupiny The Prodigy vystúpia v piatok v Bratislave.

„Zísť po koncerte z pódia a cítiť, že sme to tam úplne rozbili, je tá správna odmena pre nás“ povedal frontman hudobnej legendy The Prodigy Keith Flint. Podobný osud pravdepodobne čaká aj fanúšikov v Bratislave na piatkovom koncerte v Aegon Aréne NTC. Na Slovensku totiž opäť vystúpi hudobná legenda a podľa časopisu Mixmag aj najlepšia tanečná kapela všetkých čias The Prodigy.

Skupina, ktorú si mnohí Slováci pamätajú z vystúpenia na festivale Pohoda počas silného blýskania, odohrá teraz svoju šou na obrovskom svetelnom a zvukovom arzenále. Aparatúru si trojica muzikantov prinesie až na siedmych kamiónoch. Počas koncertu zaznejú hity ako Breathe, Firestarter či Out Of Space. Po koncerte plánujú hudobníci afterpárty v klube LOFT.

The Prodigy sa môže pokojne zaradiť medzi žijúce legendy. K vypredaným koncertom, desiatkam hudobných ocenení a miliónom spokojných fanúšikov sa najnovšie pridal titul Najlepšia tanečná skupina všetkých čias. Ten mu pred pár dňami udelil celosvetovo najpredávanejší časopis o elektronickej hudbe Mixmag. V prestížnej ankete, ktorá trvala niekoľko mesiacov a hlasovali v nej desaťtisíce fanúšikov tanečnej hudby po celom svete predčili aj také silné mená tanečném hudobnej scény jako sú ako Daft Punk, The Chemical Brothers či Underworld. „V tejto ankete hlasovali ľudia, bez ktorých by sme vlastne neboli ničím,  takže je to naozaj skvelý pocit a sme naozaj vďační,“ povedal  Flint.

https://www.youtube.com/embed/qriH-8yeqcE
Zdroj: YouTube

The Prodigy sú  anglická elektronická kapela, ktorú založil Liam Howlett v roku 1990. Sú označovaní za pionierov žánru 'big beat', ktorý dosiahol obrovský mainstreamový úspech. Odvtedy vydali 5 albumov a predali viac ako 25 miliónov nosičov. Legendárne albumy Experience, Music For The Jilted Generation a The Fat Of The Land patri medzi "povinnú" výbavu fanúšika elektronickej hudby.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 12:02