StoryEditor

Carrie zo seriálu Sex v meste navrhla svadobné topánky

11.06.2015, 20:17
Autor:
stlstl

Keď sa herečka Sarah Jessica Parker v roku 1997 vydávala za Matthewa Brodericka, mala jednoduché čierne šaty a topánky. Keby sa vraj vydávala teraz, vyzeralo by to inak. Vybrala by si tiež z novej kolekcie topánok pre nevesty, ktorú sama navrhla, píše idnes.cz. "Keby som sa vydávala dnes, pravdepodobne by som si vzala smotanové šaty, len aby som sa cítila ako nevesta. Chcela by som, aby šaty vyzerali ako od Oscara de la Rentu, mali vrecká pod pásom, veľmi tesný živôtik, obrovskú sukňu z taftu alebo saténu," povedala Parker v rozhovore pre magazín Martha Stewart Weddings.




Herečka si svojho kolegu, s ktorým má tri deti, vzala pred 18 rokmi. Miesto tradičnej bielej róby mala čierne šaty. Vo filme si Carrie Bradshaw pána Božského mala najskôr vziať v modeli od Vivienne Westwood. Podarilo sa jej to ale až na druhýkrát a vydávala sa v jednoduchom bielom kostýme a modrých lodičkách Manolo Blahnik.

Herečka v novej svadobnej kolekcii topánok ponúka okrem klasických bielych topánok aj lodičky fialovej, modrej alebo mätovej farby. Lodičky z bielej čipky s modrou stužkou na päte sa predávajú v prepočte za 330 eur.



Parker sa ako návrhárka predstavila už pred dvoma rokmi. A vlani dostala predstaviteľka milovníčky topánok Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste za kolekciu ocenenie. Topánky stoja v prepočte od 146 do 366 eur. Kým seriálová Carrie bola topánkami takmer posadnutá, Parker priznala, že doma nemá toľko párov obuvi, ako si často ľudia myslia. A už predtým vyhlásila, že jej lacné topánky zničili nohy. "Asi desať rokov som doslova prebehala v podpätkoch. Pracovala som 18 hodín denne a nikdy som si ich nevyzula. Nosila som krásne topánky, jedny lepšie ako druhé, a nikdy som si nesťažovala," povedala herečka magazínu The Edit.

"Ale potom som natáčala film Nechápem, ako to dokáže, premýšľali sme o mojom šatníku, moja postava Kate Reddy si nemohla dovoliť naozaj dobrú obuv. Tak som dostala lacné topánky a ich spodok nebol z kože ale z plastu. Párkrát som pošmykla a vyvrtla si členok," dodala.

01 - Modified: 2007-06-21 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Vietor rúcal stromy
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 20:37