StoryEditor

Brad Pitt a Angelina Jolie sa vzali. Nevedel o tom ani jej otec

29.08.2014, 14:25
Autor:
stlstl

Uplynulý víkend sa v Spojených štátoch amerických médiá sústreďovali najmä na MTV Video Music Awards a Emmy awards, a tak sa utajená svadba hereckého páru Brad Pitt a Angelina Jolie bez problémov podarila. Ich hovorca udalosť, ktorá sa uskutočnila minulú sobotu, potvrdil včera. Potvrdili to však už aj zábery Brada Pitta s prsteňom, ktoré sa objavili pri prezentácii jeho najnovšieho vojnového filmu Fury. Ten by mal aj do našich kín prísť v novembri.



Svadba hereckého páru sa konala na usadlosti Miraval v hodnote 35 miliónov dolárov v provensalskej obci Correns na juhu Francúzska, ktorý si zadovážili v roku 2008. Sobášny list im však pred týmto civilným obradom vystavili v Kalifornii. Rovnaký oddávajúci bol prítomný aj vo Francúzsku. Pár prišiel súkromným lietadlom do letoviska už v piatok, média predpokladali, že ide iba o dovolenku. To, že sa bude svadba raz konať vo Francúzsku, sľúbila Angelina Jolie svojej mame Marcheline Bertrand, pred tým ako zomrela.

Obrad sa konal v kaplnke, pomáhalo aj ich šesť detí. K oltáru ju doviedli jej dvaja najstarší synovia Maddox a Pax, dcéry Zahara a Vivienne rozhadzovali lupene kvetov a ich dcéra Shiloh a syn Knox niesli snubné prstene.  Na svadbe bolo podľa dailymail.co.uk len 22 hostí, teda iba ich rodinní príslušníci a najbližší priatelia. O svadbe nemal vedieť ani otec Angeliny Jolie, Jon Voight. Keď sa však o svadbe dozvedel, povedal, že je veľmi šťastný kvôli nim a že môže Brada nazývať svojím zaťom. Podľa dailymail.co.uk sa chystá navštíviť ich v Európe. Ku svadbe im gratuloval na internete aj George Clooney či Mia Farrow.



Pitt a Jolieová sa podľa médií následne presunuli na Maltu, kde budú natáčať spoločný film By the Sea. V tomto prípade ide už o tretí film, ktorý herečka režíruje, zároveň druhý, v ktorom sa objaví po boku Brada Pitta. Angelina si v ňom okrem réžie a scenára zahrá aj hlavnú úlohu. "Je to niečo, čo som napísala pred tromi rokmi. Mal by to byť skôr nezávislý film, taký experiment," zverila sa Angelina pre portál iDNES.cz v máji v Londýne na stretnutí pred uvedením Disneyho filmu Vládkyňa zla. Slávna herečka začala svoju režisérsku kariéru pred tromi rokmi vojnovou drámou V krajine krvi a medu. Film Nezlomný, ktorý vznikol podľa scenára bratov Coenovcov a rozpráva skutočný príbeh olympionika v japonskom zajatí, sa chystá do kín na začiatku budúceho roka.


 

Pre Brada Pitta ide o druhú svadbu, Angelina Jolie sa vydávala už po tretí raz. Zoznámili sa pred 10 rokmi pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci. Pitt sa kvôli tomu rozviedol so svojou manželkou Jennifer Aniston.

01 - Modified: 2006-10-01 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Zachráňme Baťovany
01 - Modified: 2022-04-30 14:47:35 - Feat.: - Title: Hollywoodska hviezda Angelina Jolie by mala byť v Ľvove. Čo presne bude na Ukrajine robiť, zatiaľ nie je známe 02 - Modified: 2022-04-30 14:17:55 - Feat.: - Title: V ukrajinskom Ľvove sa nečakane objavila herečka Angelina Jolie 03 - Modified: 2021-09-07 07:17:05 - Feat.: - Title: Výrobca kávovarov De’Longhi spustil svoju prvú medzinárodnú kampaň. V reklame hviezdi Brad Pitt 04 - Modified: 2021-06-21 06:12:40 - Feat.: - Title: Včelám hrozí vyhynutie, bojuje za ne Angelina Jolie. Domov majú aj v Prezidentskej záhrade 05 - Modified: 2021-02-17 08:50:36 - Feat.: - Title: Jedna bola Bradovi oddaná a jednej išlo len o slávu. Akými manželkami boli Jennifer a Angelina?
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 08:40