StoryEditor

Fergie či Snoop Dogg. Toto sú najhoršie piesne roka 2014

29.12.2014, 00:11
Autor:
stlstl
Toto je desiatka klipov, ktoré hudobníkom a skupinám veľmi nevyšli.

Hudobný priemysel každoročne vyprodukuje milióny nových piesní. Niektoré sa stanú hitmi aj napriek sporným kvalitám. A iné sa jednoducho nepodaria. Portál time.com vybral desiatku „songov“, ktoré sa pravdepodobne nezaradia do zlatého fondu.

10. L. A. Love (La La), Fergie

Nenazývajte to comebackom. Pretože singel z druhého albumu Fergie akurát vyvolá nostalgiu po tom, čo bolo na tejto speváčke skvelé. Darmo, časy Black Eyed Pea sú nenávratne preč. A popevok la, la... to je na Fergie už trochu priveľa.

 

9. Brooklyn Girls, Catey Shaw   
Catey Shaw vzbudila hnev naprieč internetom (a tiež naprieč neworským Kings County) s piesňou o Brooklyne, ktorú napísala tak, ako by tam v živote nebola. Nuž, je rizikom spievať o konrétnych miestach.


 

8. Black Widow, Iggy Azalea ft. Rita Ora   
Ešte v lete sa zdalo, že Iggy Azaela svojim singlom Fancy vypustila to najhoršie z debutového albumu The New Classic. Ale opak je pravdou, prišla totiž „Čierna vdova“.

 

 

7. Summer, Calvin Harris

Hoci je trochu neprirodzené prísť s piesňou nazvanou Leto ešte predtým, ako sa za oknom rozhostí rovnomenné ročné obdobie, oveľa horší je mix, ktoru sa prezentuje. Trilkujúce piano, hluk harfy a poblúdená elektrická gitara sú dohromady jednoducho priveľa.

  

 

6.  Wiggle, Jason Derulo ft. Snoop Dogg

Wiggle je odsúdený k zániku v momente, keď zaznie niečo, čo pripomína magnetofón z diskontu. A nepomohol tomu ani Snoop Dogg.

 

5. All About That Bass, Meghan Trainor

Napohľad provokujúca téma, ktorá odsudzuje kult umelej krásy, je utopená v príliš skákavom a príliš jednoduchom rytme. A jej popularita veľmi rýchlo bledne po uvedení druhého singlu Lips Are Movin´.

 

 

4. Sun Daze, Florida Georgia Line

Hoci nikto netvrdí, že country umelci nemajú nárok povyhrievať sa na výslní populárnej hudby, Sun Daze je jednoducho omylom. Po dvojverší: „Posadil som ťa na kuchynský drez a do drinku ti strčil ružový dáždniček...“ snáď ani netreba ďalej pokračovať.


 

 

3. Masterpiece, Jessie J 

Druhý singel britskej speváčky ukázal, čo stojí medzi ňou a trvalým úspechom. 

 

2. Literally I Can't, Play-N-Skillz ft. Redfoo, Lil Jon, Enertia McFly

Zlý pokus o paródiu na rôzne študentské spolky s nevyberaným slovníkom. Písať viac o tejto piesni by bolo mrhaním energie.

 

 

1. Rude, MAGIC!

Na prvé miesto sa dostal pomerne melodický kúsok a to nielen kvôli čudesnej fúzii reggae. Ale aj kvôli nezmyselnosti textu. Príbeh rozpráva klasickú situáciu - mladík sa chce oženiť s dievčaťom, ktorej otec nesúhlasí. Na čo sa ho mladík v refréne pýta: „Prečo musíš byť taký drzý.“ Nuž tento „akt“ je možno zdrvujúci alebo krutý... ale drzý?  

  

Zdroj: time.com

01 - Modified: 2007-02-01 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Problémy s firemnými autami
01 - Modified: 2024-04-24 08:45:36 - Feat.: - Title: Kto je Sabrina Carpenter? Dobyla sociálne siete, koncertovala s Taylor Swift a šokovala cirkev 02 - Modified: 2024-04-21 22:00:00 - Feat.: - Title: Trojnásobná mama Mária Čírová: "Odkrojiť" si čas s mužom iba pre seba je náročné 03 - Modified: 2024-04-16 12:50:21 - Feat.: - Title: Spevák Peter Nagy ukázal novú priateľku. Po dlhom čase už nie je sám! 04 - Modified: 2024-04-14 10:00:00 - Feat.: - Title: Speváčka Call Dominika: Na pódiu som ako ryba vo vode. Môj sen? Spolupráca s Lanou del Rey 05 - Modified: 2024-04-06 17:51:27 - Feat.: - Title: Pred tridsiatimi rokmi zomrel Kurt Cobain. Pochmúrny Klub 27 sa každý rok rozrastie o ďalších členov
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 14:19