StoryEditor

VIDEO: Priatelia sa zišli po rokoch. Pozrite sa, ako dopadlo očakávané stretnutie

22.02.2016, 16:19
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Herci zo seriálu Priatelia sa po dvanástich rokoch konečne zišli. Chýbal iba Matthew Perry, ktorý mal v tom čase pracovné povinnosti. Premietanie niektorých scén zo seriálu a príhovor režiséra Jamesa Burrowsa dohnalo Jennifer Aniston k slzám.




Herci zo seriálu Priatelia sa zišli na nakrúcaní dvojhodinového špeciálu, ktorý mal vzdať hold režisérovi mnohých dielov Jamesovi Burrowsovi. Program sa vysielal na televízii NBC v nedeľu a herci prezradili, na čo najradšej spomínajú a aké vzťahy medzi sebou od začiatku nakrúcania seriálu mali, píše idnes.cz.

Herečka Jennifer Aniston nemohla zastaviť slzy, keď sa premietali niektoré scény a predovšetkým keď Burrows na pódiu ďakoval všetkým svojim kolegom a priaznivcom. "Urobili by sme pre Jima Burrowsa čokoľvek. Dal nám v seriáli obrovskú príležitosť a pravdepodobne najlepších desať rokov našej kariéry. Budeme na neho spomínať do konca života," prezradila Aniston.

Moderátor šou sa spýtal hercov, či museli podpísať nejakú zmluvu, kde by sľúbili, že jeden s druhým nebudú spať. "David, povedz niečo," vykríkla pobavene Lisa Kudrow, ktorá potom dodala, že nič také sa podpisovať nemuselo. Nenápadne tak teda priznala, že spolu pokojne mohli niečo mať. Ďalej to ale rozoberať nechcela.


Pre všetkých bolo hranie v seriáli príjemné a do ničoho sa nemuseli nútiť. Na každé natáčanie sa tešili. "Natáčanie pre nás vôbec nebolo ťažké, naozaj sme chceli čas tráviť spoločne. Nebolo to o tom, že by sme si hovorili, že zase musíme urobiť niečo, čo nechceme. Vážne sme to milovali a vzájomne sme sa prvý rok navštevovali vo svojich domoch, aby sme šou mohli potom spoločne sledovať," oznámila Aniston.

Courteney Cox zase prezradila, že každý deň chodila spoločne s Aniston a Kudrow na obed. Ako je známe, všetky tri sa stýkali aj po skončení seriálu a navštevujú sa pravidelne dodnes.

Všetci potom nakoniec prezradili aj to, ktorú epizódu seriálu majú najradšej. LeBlanc má najradšej diel, v ktorom postava Rossa dostane pukom do tváre. Cox má zasa najradšej diel "Bez prúdu" z prvej série, kde sa postava Chandlera zasekne v banke s modelkou Jill Goodacre a kde postave Rossa skazí vyznanie citov k Rachel mačka. Aniston zase milovala akékoľvek návraty do minulosti, kde bola Monica obézna, Rachel ešte nemala preoperovaný nos a Ross nosil na hlave afro účes.

Ich kolega Matthew Perry všetkým nahral video odkaz a ospravedlnil sa zo svojej neúčasti na natáčaní.

01 - Modified: 2024-04-02 09:55:45 - Feat.: - Title: Herečky Sandra Bullock a Jennifer Aniston odchádzajú z kliniky plastickej chirurgie. Neutajili to! 02 - Modified: 2024-01-23 05:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Jennifer Aniston odmietla koordinátora intimity. Prečo sa tak rozhodla? 03 - Modified: 2023-10-30 09:00:00 - Feat.: - Title: Joey naozaj začínal v porne a Chandler mal byť homosexuál. Toto si o milovanom seriáli Priatelia netušil 04 - Modified: 2023-01-26 11:47:57 - Feat.: - Title: Zacvičte si s Jennifer Aniston jej obľúbený tréning 15-15-15: Kilá pôjdu dole ako nič 05 - Modified: 2022-11-10 10:00:53 - Feat.: - Title: Jennifer Aniston, túžila po dieťati. Opísala ako bojovala s neplodnosťou
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 06:51