Michael JacksonReuters
StoryEditor

Michaela Jacksona zabili, tvrdí v novom rozhovore jeho dcéra Paris

25.01.2017, 10:16
Autor:
šušu

Dcéra Michaela Jakcsona Paris má 18 rokov a stále má pochybnosti o smrti svojho otca. Pre magazín Rolling Stones povedala, že stále verí, že jej otca zavraždili.

Jackson zomrel v júni 2009 na zástavu srdca, ktorú mu spôsobil smrteľný koktejl liekov na predpis. Za Jacksonovu smrť bol v roku 2011 odsúdený na štyri roky väzenia jeho osobný lekár Conrad Murray. Ten spevákovi pravidelne prostredníctvom injekcií podával silné anestetikum propofol. Murray bol obvinený z neúmyselného zabitia.

Paris, ktorá mala v čase smrti svojho otca iba 11 rokov, viní za smrť otca Murrayho, ale dodáva, že sa stalo ešte niečo horšie. Jackson totiž svojej dcére často hovoril, že sa obáva toho, že ho raz niekto zabije. Aj preto je Paris presvedčená, že jej otec bol zavraždený.

„Je to očividné. Všetko na to ukazuje. Možno to znie ako konšpiračná teória alebo hlúposť, ale skutoční fanúšikovia a každý z rodiny vie , že to bol podvod,“ povedala Paris v rozhovore.

Osemnásťročná dedička Jacksonovho majetku tvrdí, že veľa ľudí si želalo spevákovu smrť. Takisto priznáva, že túži po pomste za smrť otca, ale že na ňu ešte neprišiel ten správny čas. Aj napriek otázkam o Jacksonovej smrti si však je Paris istá jednou vecou. A to tým, že ju otec miloval.

Priznáva, že nezaujatému pozorovateľovi mohol život na Jacksonovom ranči Neverland pripadať zvláštny, v jej očiach bol však úplne normálny. „Nikto ho nezažil ako otca. Ak by to zažili, navždy by to zmenilo ich vnímanie. Neklamal nás... chcete svojim deťom dať to najlepšie, ale zároveň ich musíte pripraviť aj na tento zlý svet,“ dodáva Paris.

01 - Modified: 2018-06-27 17:59:11 - Feat.: - Title: Zomrel popový patriarcha, otec Michaela Jacksona
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 18:04