StoryEditor

Pozrite si plavky, ktoré toto leto určite musíte mať (foto)

04.07.2011, 00:00
Ak ste si ešte stále nevybrali plavky zo širokej ponuky obchodov, je najvyšší čas. Stylistka Miroslava Michalková pre vás vyberá najhorúcejšie trendy.

Plavky odhaľujú spomedzi všetkých druhov oblečenia najviac, a tak je veľmi dôležité pri ich výbere dbať nielen na módne trendy, ale aj na typ postavy a vašu osobnosť. Každá z vás určite veľmi dobre pozná svoje prednosti, a na tie treba aj v prípade plaviek staviť. Mnohé dámy tvrdia, že plavky si napriek širokej ponuke vyberajú najťažšie a rozhodnutie, ktoré z nich si kúpia, je pre ne závažnejšie ako aký SPF faktor na slnku použijú. Aby som vám túto situáciu uľahčila, pripravila som pre vás špeciálny manuál k trendom v plavkách 2011.  Keďže samotným výberom plaviek sa nič nekončí, naopak, začína sa, a celkové zladenie s bazénom či  plážou je často dôležitejšie ako samotné plavky, tento manuál nepozostáva len z fotiek plaviek, ale aj z konkrétnych kombinácií doplnkov. Verím, že teraz si už vyberiete.

1. Veľký návrat čiernej

Príjemná správa pre pravé dámy, ktoré vedia, že v jednoduchosti je krása. Čierne plavky so zaujímavým strihom stačí doplniť klobúkom, okuliarmi či šperkom a v momente sa premeníte na divu filmového plátna zo 60. rokov.

 

2. Romantické vzory

Romantické duše si tento rok prídu na svoje. Mnohí dizajnéri stavili na kvetinové vzory, mašle či volány. Ak patríte k vyznávačkám čistejších línií, nebojte sa skombinovať jednofarebný diel s pestrým. Nezabúdajte však pri tom na to, že ten vzorovaný bude priťahovať viac pozornosti. Tento trik výborne funguje pri vyrovnávaní disproporcie dolnej časti tela s hornou.

3. Béžová prirodzenosť

Trend „nude“ nahého oblečenia sa preniesol aj do plaviek. Ak ste podobne ako ja neverili, že hollywoodske hviezdy zažiaria na červenom koberci v béžových šatách, poďte sa opäť raz nechať presvedčiť, že to tak môže byť aj na pláži.

4. Neónové farby


Vyzerajú výborne na opálenej pokožke a pristanú všetkým vekovým kategóriám. Tento rok sa kombinujú aj farby, ktoré sme donedávna považovali za nekombinovateľné ako červená – ružová – oranžová a zásada je, že čím pestrejšie, tým lepšie. V tomto prípade sa však odporúčam vyhýbať sa komplikovanému vzorovaniu, keďže už samotné farby sú veľkým hltom na strávenie.

5. Večná námorníčka

Námornícke vzory na nás žmurkali z obchodov už od jari a nevymizli ani v lete. Táto klasika už k letu neodmysliteľne patrí a tento rok tiež nesklamala. Plavky sa kombinujú v duchu biela – modrá – červená so zaujímavými detailmi alebo rôznou potlačou. Veľmi príjemný strih je tzv. bandage bez ramienok, ktorý vám vykúzli krásne opálený dekolt bez bielych miest od ramienok. Tieto plavky sú vhodnejšie na menšie poprsie. A nezabudnite „správna kapitánka má vždy doplnok s prvkom z lana“!

6. Monokiny

Zabudnite na to, že celé plavky sú nuda! To bolo už veľmi dávno. Teraz sú tu plavky, ktoré sú krásne strihané, asymetrické pre tie odvážnejšie z vás aj čo-to odhaľujúce. Monokiny sa držia na plavkovom výslní už niekoľkú sezónu a vyzerá to tak, že tam už majú svoje stabilné miesto.

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 05:42