StoryEditor

Jednodňový melír alebo páska do výstrihu. Poznáte tieto triky?

06.10.2011, 00:00
Schudnúť a zbaviť sa celulitídy za desať minút. Prestať sa potiť. Našli sme pre vás šesť vychytávok, ktoré možno nepoznáte, ale môžu vám zjednodušiť život.

1. Kulma na riasy

Áno, čítate správne, kulma. V dnešnej dobe sa dobrý vizážista bez nej naozaj nezaobíde. Vaše riasy nádherne vytočí a vytvorí dojem „otvoreného“ oka. Môžete ju použiť pred alebo po nanesení maskary. Tento trik je odskúšaný a ozaj stojí za to.
Vyrába značka Philips, cena od 16 Eur

 

2. Zoštíhľujúca anticelulitídna bielizeň

Je už takmer povinnou výbavou na plesy a bály pod spoločenské róby. Uberie Vám aj 2 konfekčné veľkosti! Nohavičky masírujú telo počas pohybu od poprsia smerom nadol vďaka zvýšenému pásu a tým sa kyslík lepšie a rýchlejšie dostáva do pokožky a tá je pevnejšia a mladistvejšia. V hornej časti majú nohavičky dvojitý pás, ktorý zabraňuje zošmykovaniu sa. Ešte váhate? Táto bielizeň je hrejivá a preto ideálna najmä na zimné mesiace.
Dostupné na www.saxana.sk, cena od 44 eur

 

3. Vložky proti poteniu

Poznáte trápnejšiu situáciu ako to, keď sedíte na porade v krásnej saténovej blúzke a pod pazuchami máte, pardon, „mapy“? Ja nie. Pre tých odvážnejších, bolesti sa nebojacich, existujú botulotoxínové injekcie, ktoré zabraňujú poteniu na vybraných partiách tela. A pre nás ostatných vložky proti poteniu. Používajú sa napríklad aj v televízii v diskusných reláciách a preto sa nebojte po nich siahnuť v dôležitých okamihoch i vy.
Dostupné v lekárňach.

 

4. Páska do výstrihu

Aby ste neodhalili viac ako si želáte – najmä pri výstrihu typu „vodopád“ – o to sa postará vďačný pomocník, obojstranná páska na telo, ktorá udrží Vaše šaty na mieste. Existujú aj kabelkové balenia a tak máte svoju tajnú zbraň stále pri sebe.
Dostupné na www.saxana.sk

 

5. Jednodňový melír

Máte rada zmenu, no vaše vlasy by to nemuseli zvládnuť. Ak si lámete hlavu nad tým, ako je možné, že vaša známa má každý mesiac nový melír, práve sme odhalili jej tajomstvo. S tzv. clip-in vlasmi na sponkách si vyčarujete melír za 5 minút bez poškodenia vašej koruny krásy. Používajte výhradne clipy s ľudskými vlasmi upravené kaderníčkou, ktorá ich prispôsobí vášmu strihu a dĺžke.
Dostupné vo vybraných kaderníckych salónoch

 

6. Cestovné puzdro na podprsenky

Aj cestovať sa dá štýlovo. Keďže puzdrá už máme na okuliare, mobily, doklady či šperky, aj podprsenky si zaslúžia to svoje. Tieto sú navyše oku lahodiacou ozdobou každej batožiny. Vaše podprsenky si zachovajú skvelý tvar a sú chránené aj proti prachu a špine.
Dostupné na www.saxana.sk, cena od 29 eur

 

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 13:52