StoryEditor

Tipy pre váš šatník. Ušili sme vám ich na mieru

16.11.2011, 23:00
Panny sú stopercentné, Býci niekedy mimo reality. Viete, aký štýl pristane vám? Prečítajte si ďalší diel módy podľa znamení. Tentokrát všetko pre panny, býkov a kozorožcov.

PANNY

Panny vo všeobecnosti nerady experimentujú a preto volia radšej nevýrazné farby. Obľubujú absolútne praktické oblečenie, ktoré sa dá rôzne kombinovať a zároveň milujú gýčovo romantické veci. Pôsobia pritom síce žensky, ale často usadlo až staromódne. Šperky a bižutériu neobľubujú, radšej si dajú záležať na výbere kvalitných hodiniek. Sú k sebe veľmi kritické a spravidla si neoblečú nič v čom sa necítia 100%.



Rada pre Váš štýl: Osviežte svoj šatník veselými šatkami a najmä farbami!

Obľúbené farby: Béžová, staroružová, smotanová, biela a hnedá. Môj tip: Jemné panny vyskúšajte na jeseň bordovú.

Účes: Praktický účes, ktorý bude skvele vyzerať ráno po cvičení jógy, cez deň v kancelárii aj na romantickej večeri je pre ne základom. S vlasmi neradi experimentujú a volia prírodné odtiene.

Známe slovenské panny: Marika Gombitová, Adriana Sklenaříková, Martina Šimkovičová, Anna Amenová...

BÝCI

Býčice majú rady typické ženské línie aj farby, rady sa zaoberajú módou, ale majú sklon k zveličovaniu. Preháňanie a módychtivosť u nich často spôsobuje prezdobenie alebo výsledok pripomína umelecké dielo mimo reality.



Rada pre Váš štýl: Menej býva u Vás občas viac.

Obľúbené farby: nijaké tvrdé kontrasty s čiernou, vhodné sú všetky feminné odtiene ružovej, béžovej, oranžovej či zlatej.

Účes: Ako jednej z mála sa ženám býkom hodia melíry tón v tóne alebo prirodzená farebnosť založená na niekoľkých odtieňoch jednej farby.

Známe česko-slovenské býčice: Zdena Studenková, Zuzana Fialová, Jana Hospodárová, Lenka Šóošová...

KOZOROŽCI

Nemajú potrebu obliekať sa nápadne, sebavedomie naopak vyplýva z ich konvenčného šatníka. Majú normálny vkus, poznajú mieru, a tú im môžu závidieť všetci, ktorí vyznávajú módny adrenalín. Spoľahlivosť klasiky je pre nich typická.



Rada pre Váš štýl: Neopustiť svoje osvedčené odevy ani farby, ale hrať sa s nimi inak, odvážnejšie.

Obľúbené farby: Šedá, modrá, čierna, biela či hnedá.

Účes: Ich účes by mal byť starostlivo strihaný a vždy upravený. Nehodia sa k nim žiadne módne výstrelky ani farebné experimenty. Pokiaľ majú už svoj rokmi overený účes, mali by sa ho držať.

Známe česko-slovenské kozorožkyne: Silvia Gašparovičová, Martina Moravcová, Oľga Záblacká, Elena Podzámska...

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 16:01