StoryEditor

Darčeky skúste vybrať podľa znamenia. Tipy pre váhy, vodnárov a blížencov

14.12.2011, 23:00
Stylistka Miroslava Michalková radí, čo pristane ženám podľa ich znamení. Váhy potešia trendové veci v neutrálnych farbách, blížencov námornícke farby a vodnárov klobúky.

BLÍŽENCI
Sú v móde veľmi opatrné. Nemajú radi vyzývavosť, no na druhej strane chcú byť trendy a zaujímavé. Majú radi módu svojej generácie, čisté vzdušné línie zvýraznené farebným akcentom.



Rada pre váš štýl: Staviť na nadčasovosť a nebáť sa zviditeľniť.

Obľúbené farby: Námornícke trio biela-modrá-červená či béžová. Nebojte sa zaexperimentovať aj so žltou, fialovou alebo magentovou.

Účes: Potrebujú nadýchané objemné účesy, ktoré by si mohli vlasy neustále prehrabávať. Hodí sa pre ne taký účes, ktorý stačí ráno prečesať a ísť. Účes v štýle: ráno som vstala a šla, je veľmi moderný, z vlasových prípravkov by mali blíženci voliť tie na objem a rýchlo sa mastiace vlasy.

Známe česko-slovenské „blíženkyne“: Lucia Barmošová, Miriam Kalisová, Aneta Parišková...

 

VÁHY
Váhy menia šatník podľa aktuálnej módy, bývajú trendmi priam posadnuté. Vždy držia krok s módou. Zriedka šatstvo vyhadzujú, vedia, že móda sa vracia. Majú skvelé oko a cit pre štýl aj kombinácie, dokážu vytvoriť úžasné celky, originálne aj netradičné.



Rada pre váš štýl: Nie je dobré, ak kvantita víťazí nad kvalitou. Trendy ľahko zmenia štýlovú ženu na módnu obeť.

Obľúbené farby: Prírodné hnedé a béžové odtiene sú istota, ale aj iné farby majú neutrálny a efektný vzhľad, napríklad horčicová, okrová, pistáciová či strieborná.

Účes: Ich účes musí byť dokonalý do posledného detailu, a tiež z nich musí vytvoriť zvodnú krásku. Váham pristanú vyčesané vlasy, drdoly a hladké stiahnuté vlasy, ktoré dajú vyniknúť jemnej tvári a šiji.

Známe česko-slovenské váhy: Adela Banášová, Monika Hilmerová, Eva Verešová...

 

VODNÁRI
Vodnári potrebujú k svojmu životu priestor bez hraníc. V oblečení to predstavujú úplety, drapérie, peleríny, voľné haleny, tuniky alebo len obyčajná sloboda názorov. Konvenčné odevy rady dopĺňajú satelitmi, majú totiž záľubu v podivných kúskoch ako sú klobúky, obrovské umelé kvety, neónové kožuchy.



Rada pre váš štýl: Doba vyžaduje konvencie, ale ten, kto vidí až na horizont, má náskok. Len tak ďalej.

Obľúbené farby: Veľkorysosť sa vyplatí, je viditeľná, a tak voľte oranžovú namiesto zelenej, bielu namiesto modrej, fialovú namiesto sivej.

Účes: Rady experimentujú s farbami aj strihmi. Raz dlhé, potom krátke vlasy. Raz vlasy prirodzené, potom napríklad ružové. Byť účesovým chameleónom vodnárkam sedí. Vodnárky, nezabúdajte dopriať svojim vlasom pravidelnú vlasovú masku alebo regeneračnú kúru.

Známe česko-slovenské vodnárky: Diana Mórová, Zora Czoborová, Marianna Ďurianová...

 

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 16:55