StoryEditor

Oblečenie od Victorie Beckham už kúpite aj v Prahe (foto)

14.01.2013, 23:00
Z bývalej speváčky je dnes uznávaná návrhárka. Od februára budú jej modely predávať aj v Prahe.

Svoju prvú kolekciu predviedla bývalá speváčka v roku 2008. Jej minimalistické poňatie, perfektné strihy a cit pre detail okamžite zaujal módne magazíny aj kritikov. Kto by si trúfol odhadnúť, že z teenagerovského idolu sa stane módna návrhárka? Nie nastrčené slávne meno, ale naozajstná návrhárka.

Teraz si budú môcť luxus v poňatí slávnej spajsky kúpiť aj našinci – v Čechách. Od februára sa v pražskom butiku Simple Concept Store v Parížskej ulici začne predávať jej kolekcia pre jar/leto 2013.

Kolekcia Victorie Beckham jar/leto 2013. Od februára bude oblečenie z tejto kolekcie predávať pražský Simple Concept Store.

Cieľom kolekcie jar/leto 2013 bolo predstaviť nové prvky a siluety pri zachovaní hlavných návrhárskych kritérií značky. Kvalita a luxus pilierom kolekcie, ktorú definuje všestrannosť, modernosť a pohodlie. Charakteristické siluety a detaily sa objavujú v nových podobách, čo mi umožnilo ďalej skúmať ženskú siluetu a skúšať, ako žena reaguje na svoj ​​odev a ako sa v ňom cíti. Mojou osobnou výzvou bolo tvoriť to, čo by som sama chcela nosiť a čo si myslím, že by zákazníčky značky Victoria Beckham radi nosili,komentuje kolekciu autorka.



V súvislosti s príchodom značky na český trh sa pred časom v bulvárnej tlači objavila aj informácia, že Victoria Beckham sa uvedenia kolekcie zúčastní v Prahe osobne. Victoria Beckham ale doteraz pozvanie do Prahy nepotvrdila.

Kariéru Victorie Beckham v módnom biznise začala prehliadka návrhárky Marie Grachvogel na londýnskom týždni módy v roku 2000, kde sa predstavila ako modelka. Neskôr bola tvárou značiek Dolce & Gabbana a Rockawear a navrhla limitovanú kolekciu džínsov pre Rock & Republic (2004). V roku 2006 sa znovu objavila na prehliadkovom móle, tentoraz pre Roberta Cavalliho. Na jeseň toho istého roku navrhla vlastnú radu džínsov pod značkou dVb Style, uviedla duo parfumov Intimately Beckham a založila módny web dvbstyle.com. Pre japonskú značku Samantha Thavasa navrhla kolekciu bižutérie a kabeliek.

V júni 2007 získala za svoje pôsobenie v módnom biznise dve ocenenia magazínu Glamour, cenu Žena roka a Podnikateľka roka. Potom navrhla vlastnú líniu slnečných okuliarov a stala sa tvárou kampane jar / leto 2008 amerického návrhára Marca Jacobsa.

V súčasnej dobe navrhuje Beckham dve samostatné línie, hlavnú nazvanú Victoria Beckham a vedľajšiu pod názvom Victoria.


Zdroj: www.ihned.cz

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. jún 2024 00:48