StoryEditor

Ste zvedaví, ktorá postava z Priateľov je najobľúbenejšia? Štúdia zverejnila výsledok

25.09.2019, 14:16
Štúdia okrem najobľúbenejšej postavy zistila, ktorý diel je divákmi najvyhľadávanejší.

Ktorá postava z Priateľov je najobľúbenejšia? Možno už poznáme odpoveď. Štúdia spoločnosti SEMrush zistila, že fanúšikovia seriálu na internete najviac vyhľadávajú momenty s Rossom Gellerom (David Schwimmer). Najväčší úspech majú jeho patálie s koženými nohavicami, uvádzajú Lidovky.

Podľa novej štúdie sú na internete (konkrétne na platforme Google) najviac vyhľadávané tie epizódy Priateľov, ktoré sa zameriavajú na trampoty čudáckeho paleontológa Rossa Gellera.

Pri príležitosti 25. výročia od premiéry prvej epizódy sa analytická firma SEMrush ponorila do vyhľadávacích algoritmov služby Google. Najvyhľadávanejším momentom celého seriálu sa stali Rossove ťažkosti s koženými nohavicami, ktoré sa v horúčave zrazili. Stalo sa tak v diele Novoročné predsavzatia (jedenásta epizóda piatej série).

Ďalšou najvyhľadávanejšou epizódou je diel Ako bol Ross v pohode (druhá epizóda desiatej série). V nej sa opitý Ross snaží neúspešne vyrovnať so vzťahom Rachel (Jennifer Anistonová) a Joeyho (Matt LeBlanc).

Návrat sa nekoná

Od roku 2004, kedy seriál oficiálne skončil, fanúšikovia stále dúfajú v návrat svojich obľúbených hrdinov. Marta Kauffmanová, tvorkyňa seriálu, však tento rok v marci pre magazín Rolling Stone oznámila, že Priatelia nikdy pokračovať nebudú.

"Má to hneď niekoľko dôvodov. Jedným z nich je to, že seriál bol o tom období mladosti, keď sú pre vás vaši najlepší priatelia niečo ako rodina. To už je však dávno preč, herci sú oveľa starší. Mohli by sme tých šesť hercov dať znovu dohromady, ale duša seriálu by bola preč. Po druhé vôbec neviem, komu by to prospelo. Priatelia si aj dnes vedú výborne, fanúšikovia ich milujú. Pokračovanie by ich len sklamalo," vyhlásila Kauffmanová v rozhovore. Naznačila tiež, že seriál si držal taký tón, ktorý by bolo v dnešnej dobe veľmi ťažké napodobniť.

Do dnešného dňa snáď každý z hercov aspoň raz tvrdil, že nebude pokračovanie (revival) ani celkový reštart seriálu. Jasno v tom má aj Bob Greenblatt, výkonný riaditeľ televízie NBC, ktorý v apríli minulého roka pre magazín The Hollywood Reporter tvrdil, že pokračovanie Priateľov celkom isto nebude.

Priateľstvo prerástlo aj do skutočného života

Je však pravdou, že herci sa pri rôznych udalostiach schádzajú, aj keď nikdy nie všetci. Napríklad v roku 2014 jedno z takýchto stretnutí zorganizoval americký moderátor Jimmy Kimmel vo svojej talkshow. Ten pre túto príležitosť nechal postaviť aj kópiu ikonickej kuchyne z bytu Monicy a Rachel.

Najvyhľadávanejšie doslovné výrazy pri vyhľadávaní Priateľov podľa agentúry SEMrush:

1) Ross leather pants episode

2) The one where rachel quits friends christmas episodes

3) Friends episode ross leather pants

4) Friends episode where they switch apartments

5) Friends episode with the Trivia game

6) Ross pivot episode

7) Ross spray tan episode

8) Ross tanning episode

9) Friends episode where they bet the apartment

10) Friends ross tan episode

01 - Modified: 2024-04-19 07:00:00 - Feat.: - Title: Nechoďte sem, odkazuje turistom talianske mestečko. Bojí sa náporu turistov, môže za to nový seriál od Netflixu 02 - Modified: 2024-04-19 06:00:00 - Feat.: - Title: Herečka Hunter Schafer už nechce hrať transrodové postavy. Vieme, či si zopakuje úlohu Jules v novej sérii seriálu Eufória 03 - Modified: 2024-04-11 07:02:28 - Feat.: - Title: Spoznali by ste seriálovú právničku Ally McBeal? Ona starne do krásy, naozaj má pred šesťdesiatkou? 04 - Modified: 2024-03-23 13:30:00 - Feat.: - Title: VIDEO Druhá séria House of the Dragon dostala brutálne trailery. Ktorú stranu v krvavej vojne plnej drakov si vyberieš? 05 - Modified: 2024-03-21 10:00:00 - Feat.: - Title: VIDEO Nový seriál zo sveta Star Wars sa predstavuje prvým trailerom. Čakajú nás súboje svetelných mečov aj slávna éra Jediov
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
22. apríl 2024 19:34