StoryEditor

Nedopečený steak pohorel. V reštaurácii Carnevalle

22.02.2012, 23:00
Náš degustátor Pavel Pospíšil zavítal do novej reštaurácie Carnevalle. Jej kvalitu prirovnal k jazde toboganom.

Tradičná slovenská reštaurácia na Hviezdoslavovom námestí sa zavrela a vznikla tu nová, pomenovaná Carnevalle. Nový koncept tejto reštaurácie je jedinečný, spočíva v transparentnosti kuchyne a jej zázemí. Hosťovi sa otvárajú priestory, ktoré sú normálne pre verejnosť tabu. Cez sklenenú stenu je možné nahliadnuť do chladiacich priestorov a presvedčiť sa, v akej čistote sa mäso, ryby a zelenina skladujú. Vidieť suché zrenie mäsa, ktoré je potrebné na získanie vysokej kvality polotovaru.
Reštauráciu som navštívil...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. november 2024 09:07