StoryEditor

Tieto hodinky ma prinútili zlepšovať sa

30.09.2014, 12:57
Autor:
lucluc
Tri novinky luxusu a jeden respondent, ktorý ich vyskúša na vlastnej koži.

 

Testuje Peter Balogh

- od roku 2005 riaditeľ realitnej kancelárie Negotiant
- Senior Consultant spoločnosti Partners Group SK
- pôsobí najmä v oblastí realít na SR
- rád sa vzdeláva a stretáva s novými ľuďmi
- podnikanie ho baví a má rád inovatívne technológie

 

Hodinky Withings Pulse
Športový náramok slúži na meranie pulzu, kilometrov, času a výkonu, okysličenia krvi a športových výkonov. Priznám sa, že keď som ho dostal, netušil som, čo všetko zvládne. Náramok má príjemný dizajn, možno ho nosiť namiesto hodiniek. Prepojenie s Apple zariadeniami bolo takmer bezproblémové. Trocha mi chýbal manuál v papierovej verzii. Hneď po rozbalení som bol chvíľku v neistote, čo s tým, ale inštaláciu bolo možné intuitívne zvládnuť bez komplikácií. Po prepojení zariadenia s iPadom sa údaje synchronizujú a prenesú sa namerané dáta. Po prvom dni nosenia a pozbieraní dát to vyvolalo vo mne emóciu nutnosti sa zlepšovať.

Pre lepší zdravotný štýl života, prípadne pre schudnutie a podobne vám sám navrhne, v akom rozsahu by mali byť aktivity vykonávané a po danom dni sa to vyhodnotí. Máte chuť na druhý deň sa zlepšiť. Čo sa mi, prirodzene, páči. Vedel by som si predstaviť, že by som si také zariadenie zabezpečil aj pre seba. Nevyužil som všetky funkcie, ale som presvedčený o tom, že kto má záujem žiť zdravšie (teda viac sa hýbať, schudnúť a pod.), príde si na svoje. Napadlo mi ísť si zaplávať a prezrieť si získané dáta, ako to ovplyvní moju štatistiku. Nedočítal som sa však, či je zariadenie vodotesné. Ak by bolo, tak už nemá chybu.
Withings Pulse O2 black, cena 108,45 eur, predáva Agem

 

4 hviezdičky
+
dobrá kompatibilnosť so smartfónom
dobré vyhodnocovanie výkonov

niektoré informácie o zariadení chýbali

 

Tablet Samsung Galaxy Tab S
Tablet je mimoriadne elegantný, moderný, ľahký a tenký. Vzorové video v galérii vyzerá úžasne a vynikne na ňom kvalitné zhotovenia displeja. Radosť pozerať. Bohužiaľ, viacero funkcií nie je možné využiť, kým si človek nezriadi Google účet a Samsung účet. Čo by však pravdepodobne väčšine používateľov nemalo prekážať. I keď som ako používateľ skôr orientovaný na Apple zariadenia, musím priznať, že niektoré detaily sú príjemné na pohľad a pozitívne ma prekvapili.

Najmä úvodná obrazovka s príjemným dizajnom a najvyužívanejšími aplikáciami. Okrem toho sa možno preklikať aj na zoznam všetkých nainštalovaných aplikácií. Čo sa mi však už páčilo menej, bolo grafické rozhranie pre Nastavenie. Očakával by som viac, ale inak ako tablet môžem určite odporučiť.
Samsung GALAXY Tab S 10.5, cena 529 eur, predáva Samsung

5 hviezdičiek
+

moderný, ľahký a tenký dizajn
výborné rozlíšenie

horšie grafické rozhranie pre Nastavenie






Víno Vinidi
Nie som veľký znalec vína, ale ako laik môžem povedať, že toto víno na mňa zapôsobilo veľmi príjemnou chuťou. Jemne bolo cítiť kyselinku, ale naozaj veľmi príjemne.

Ja osobne som zvyknutý na víno s vyššou cukornatosťou, ale tí, čo preferujú suché víno, určite si prídu na svoje.
Rizling Rýnsky, cena na vyžiadanie na vinidi.sk, predáva Vinidi

4 hviezdičky
+

príjemná chuť

01 - Modified: 2006-10-31 11:54:00 - Feat.: 0 - Title: Višňovskému hrozí v Los Angeles výmena
01 - Modified: 2024-05-16 09:02:15 - Feat.: - Title: Šetrite na energiách s novými chladničkami Bespoke AI 02 - Modified: 2024-04-25 12:03:56 - Feat.: - Title: Samsung prináša podarenú štýlovku. Pokúsi sa s ňou uspieť na trhu, kde sa mu dlho nedarí 03 - Modified: 2024-04-15 11:24:33 - Feat.: - Title: Samsung získa od Spojených štátov miliardy dolárov, má rozšíriť závod na výrobu polovodičov v Texase 04 - Modified: 2024-04-15 07:30:02 - Feat.: - Title: Predaj iPhonov klesá. Apple zaostáva v predajoch smartfónov za Samsungom 05 - Modified: 2024-04-11 08:19:21 - Feat.: - Title: Na tovar z Temu sme sa dívali s hrôzou. Značková konkurencia je úplne inde
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. máj 2024 07:09