Hodnota majetku: 71 miliárd dolárov. Národnosť: americká. Zdroj bohatstva: Facebook.Reuters
StoryEditor

Zabudnite na prieskumníka. Prinášame vám návod, ako na Facebooku uvidíte, čo chcete

24.10.2017, 16:11
„Raketka“, ktorú Facebook u nás testuje, sa nedá označiť za očakávanú zmenu. 

Keďže sme sa stali pokusným králikom Facebooku, na ktorom testuje novú formu news feedu, prinášame vám päť jednoduchých krokov, ako aspoň z časti vrátiť späť to, čo sa stalo. 

1. Pokiaľ vám teda nevyhovuje rozdelenie stránok alebo fakt, že o vašich priateľoch viete teraz až príliš veľa, skúste nájsť v ľavom základnom menu položku zoznamy priateľov. Facebook totiž umožňuje filtrovať, čo chcete na svojej časovej osi vidieť. Napríklad v minulosti ste si mohli vybrať len pár priateľov alebo skupinu stránok s podobným zameraním. 

HN/Archív

2. Vyberiete možnosť zoznamu priateľov, dáte vytvoriť nový a zadáte názov. Tu však malé upozornenie - zatiaľ vám pôjdu do zoznamu pridať len ľudia, nie stránky. Pridajte teda ľubovolného človeka a zoznam uložte. Priateľa následne môžete zo zoznamu vymazať. 

HN/Archív

3. Po uložení zoznamu si ho môžete už finálne editovať. A to v položke vpravo hore - prispôsobiť a následne editovať. 

HN/Archív

4. Teraz môžete do zoznamu pridávať a odoberať ľudí alebo populárne stránky, ktoré sledujete. Stačí kliknúť vľavo hore a vybrať, či chcete do listu pridávať stránky (ktoré máte "lajknuté"), priateľov alebo ľudí, ktorých sledujete. Po vyhľadaní stačí na stránku kliknúť a následne vyhľadávať ďalšiu. Celý výber potvrdíte až na záver.  HN/Archív

5. Následne môžete sledovať vami vybrané stránky. A to v chronologickom poradí. 

HN/Archív

Pozor, tento návod vám však nemusí stopercentne fungovať. Zatiaľ čo pri našom testovaní niekomu išli stránky a celé poradie postov úplne v poriadku, tak iným kolegom to nefunguje vôbec. Jednoducho aj napriek výberu relevantných alebo rovnakých stránok nezobrazuje takýto vybraný News Feed takmer nič.

Navyše treba pár minút počkať, kým vám do nového News Feedu „natečú“ nové posty. 

Na návod upozoril blog.mindshare.sk

01 - Modified: 2024-04-13 10:47:44 - Feat.: - Title: Slovenskí branci zrejme prišli o facebookovú stránku. Fotky z lesov v maskáčoch vystriedali videá s ľahkou ázijskou erotikou 02 - Modified: 2024-04-05 11:00:00 - Feat.: - Title: Žena zverejnila na Facebooku negatívnu recenziu na paradajkový pretlak. Hrozí jej za to sedem rokov väzenia 03 - Modified: 2024-03-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Je moratórium len fiktívne? Sú miesta, kde nemá moc 04 - Modified: 2024-03-19 12:48:55 - Feat.: - Title: Meta ustupuje tlaku. Navrhla zníženie predplatného platených služieb v Európe 05 - Modified: 2024-03-06 10:04:34 - Feat.: - Title: Celosvetový výpadok Facebooku spôsobil chaos, paniku ale aj obrovské straty pre Metu. Meme stránky však mali raj
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
16. apríl 2024 21:15