StoryEditor

Samsung predstavil svoj najpokročilejší telefón. Má dva veľké displeje

01.09.2020, 16:09
Samsung Galaxy Z Fold 2 5G je nový skladací smartfón od Samsungu. Ponúka vynovený dizajn a vynikajúce parametre.

Spoločnosť Samsung sa už dlhšiu dobu venuje intenzívnemu vývoju skladacích telefónov. Na svojom konte majú až dva typy skladačiek, teda smartfónov, ktorým sa ohýba displej.

Samsung Galaxy Z Flip sme vám prestavili už v recenzii pred pár mesiacmi a aktuálne je tu nová generácia Samsung Galaxy Z Fold 2 5G, ktorý sa po rozložení stane tabletom.

Samsung

​Medzi hlavné prednosti patrí vynovený veľký predný 6,2-palcový displej a ešte rozmernejší 7,6-palcový hlavný displej ukrývajúci sa vo vnútri. Displej má vysokú obnovovaciu frekvenciu 120 Hz, čo poteší aj náruživých hráčov a náročných filmových fanúšikov.

Samsung

​​Hlavný displej kryje špičkové sklo Ultra Thin Glass. Galaxy Z Fold 2 5G obsahuje nové štíhlejšie spracovanie, vďaka ktorému pôsobí na prvý pohľad luxusným dojmom. Dôležitou súčasťou konštrukcie je skrytý pánt (technológia Hideaway Hinge) s vačkovým mechanizmom.

Od predchádzajúceho modelu Galaxy Z Flip si telefón vzal malú medzierku medzi telom a krytom pántu, vďaka ktorej lepšie odpudzuje prach a rôzne...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 06:50