StoryEditor

Desať najlepších iAplikácií pre manažérov

25.02.2012, 23:02
Diaľkový prístup k počítaču či efektívna príprava prezentácií. To všetko dokážu iPhonové aplikácie pre manažérov.

1. TurboScan


Potrebujete urýchlene oskenovať dôležitý dokument, no v blízkosti nie je žiadna kopírka? S aplikáciou TurboScan máte na výber. Výsledkom sú ostré, 4-sekundové kópie, ktoré si môžete upraviť podľa vlastných predstáv, poslať e-mailom v troch rôznych formátoch alebo uložiť. Nezabudnite však držať telefón v minimálnej vzdialenosti 10 palcov od skenovaného dokumentu. Za najpopulárnejšiu iPhone aplikáciu zaplatíte 1,59 eura.

 

2. iSchedule

Zorganizovať si svoj deň je niekedy viac ako komplikované. Často sa treba spoľahnúť na zodpovedného pomocníka, ktorým sa pre vás môže stať aplikácia iSchedule. Zladenie pracovných plánov vám s ňou pôjde ľahšie a rýchlejšie. Predtým, než si ju stiahnete za 2,39 eura, treba tiež myslieť na založenie HotSchedules účtu. 

3. Tie Right

Zaviazať si kravatu správne a ešte k tomu originálne sa môže zdať jednoduché, no nie každý je v tejto činnosti rovnako zbehlý. Ak patríte k tým nešikovnejším, stiahnite si aplikáciu Tie Right za 0,79 eura,  ktorá vám, okrem presného postupu, ponúka 6 najobľúbenejších spôsobov viazania kravaty a tip na každý deň ako bonus.

4. Translator

Nemusíte sa trápiť s cudzími jazykmi, aplikácia Translator ich ovláda až 53 a s radosťou vám pomôže pri flexibilnom prekladaní rôznych slov, viet či dokumentov a  e-mailov, dokonca aj z čínštiny či kórejčiny. Táto užitočná aplikácia za 2,39 eura ovláda tiež český jazyk a  rýchlo a ľahko ju môžete použiť pri úprave textu do čitateľnej podoby.

5. iBillsDay

Účty síce nepatria k najobľúbenejším záležitostiam, no treba sa nimi zaoberať. Ak chcete mať včas na pamäti, čo, kedy a koľko treba zaplatiť, uľahčí vám to aplikácia iBillsDay za 1,59 eura. Výhodná je tiež možnosť zaradiť účty do kategórií a určiť ich prioritu.

6. Documents To Go

V prípade, že nebol pred odchodom čas na kontrolu, úpravu či zopakovanie dôležitej powerpointovej prezentácie, v núdzi vám postačí aplikácia Documents To Go.  A nielen to. Okrem Excel Powerpoint podporuje tiež PDF a Microsoft Office dokumenty. Ak ste si zabudli vytlačené kópie alebo si chcete prečítať e-mailovú prílohu v týchto formátoch, s aplikáciou v cene  7,99 eura  za klasickú verziu či 13,99 eura za prémiovú,  nebudete mať žiadny problém.

7. Splashtop Remote Desktop

Ste doma a potrebné dokumenty máte uložené v pracovnom počítači. Ako riešiť podobnú situáciu? V prípade, že disponujete iPhoneom či iPadom, je vám k dispozícii aplikácia Splashtop Remote Desktop, ktorá umožňuje prístup k počítaču na diaľku. Po pripojení na internet máte z akéhokoľvek miesta  možnosť prístupu ku všetkým jeho programom a súborom.  Cena aplikácie je iba 3,99 eura pre iPad a 1,59 eura pre iPhone.

8. World customs and cultures

Každá pracovná cesta môže byť zaujímavejšia, ak viete viac o  kultúre a zvykoch štátu, do ktorého cestujete. Prebádajte verbálnu a neverbálnu komunikáciu, problematiku pohlaví či právne záležitosti až 165 krajín sveta a uľahčite si tak komunikáciu s miestnymi obyvateľmi. Aplikácia World customs and cultures je bezplatná a o to lákavejšia.

9. Send contact (Business Cards)

Pomocou aplikácie Send contact (Business Cards) máte možnosť posielať vizitky, ku ktorým sa dá, okrem základných súkromných a kontaktných informácií, pripojiť aj fotografia. V prípade, že ste sa nestihli zoznámiť s novým kolegom osobne, pri prvom stretnutí nebudete musieť dlho rozmýšľať, či ste oslovili správnu osobu, práve vďaka tomuto vynálezu za 0,79 eura.

10. Keynote

Šplhnite si u šéfa prezentáciou na vysokej úrovni. Aplikácia Keynote za 7,99 eura ponúka 12 rozličných tém, pričom vy sami si budete môcť určiť spôsob posúvania jej jednotlivých častí, vybrať z ponuky originálnych animácií, schém, tabuliek, písma či štýlov. Na správne použitie vám stačia skúsenosti s Microsoft Powerpoint prezentáciami, ktoré si cez Keynote môžete, taktiež, bez problémov pozrieť a upraviť.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
16. apríl 2024 16:25