StoryEditor

Desať najhorších aplikácií, za ktoré môžete zaplatiť

07.10.2013, 02:45
Autor:
dpidpi
Pozrite sa, za ktoré aplikácie rozhodne nevyhadzujte svoje peniaze.

Rebríček obsahuje aplikácie dostupné len v App Store. Výber je však veľmi rozmanitý. Inšpirujte sa, ktoré aplikácie si určite do svojho telefónu alebo tabletu neinštalovať. 

 

Detský plač nepreložíte

1. Cry Translator  (4,49 eur) 

Neviete, čo chce vaše dieťa ak plače? Vďaka modernej technológii by táto aplikácia mala „preložiť“ plač na jednu z piatich činností. Teda presne viete či chce dieťa spať, jesť, prebaliť, hrať sa alebo svoj cumeľ. Samozrejme, že aplikácia je podvrh. Svedčia o nej aj hodnotenia, napríklad od anonymného prispievateľa „Testoval som ju na dvoch rôznych telefónoch. Samozrejme, že obe ukazovali úplne odlišné výsledky.“  

Solárnu nabíjačku nezískate aplikáciou

2. Charger Solar Battery (0,89 eur)

Váš telefón sa nikdy nepremení doinštalovaním aplikácie na solárnu nabíjačku. V popise je síce uvedené, že sa jedná o zábavnú aplikáciu, ktorá skutočne nefunguje, no túto informáciu nájdete až v poslednej vete dlhého opisu toho, čo aplikácia dokáže. Zaujímavé je však to, že Charger Solar Battery sa objavil medzi najsťahovanejšími platenými aplikáciami v App Store. Avšak so skóre jednej z piatich hviezdičiek a komentárov ako „nefunguje to, chcem svoje peniaze späť“ je možné vydedukovať, že platiaci zákazníci jednoducho naleteli. 

Skákajúca krava

3. Cow Toss (0,89 eur)

Päť rokov stará aplikácia, ktorú si je možné stále kúpiť. Celé čaro tohto doplnku je v možnosti odrážaní nevydareného 3D modelu kravy na čiernom pozadí. Popri zvukoch skákania, ktoré nemá hlbší zmysel, je občas počuť „bučanie“.

Sexy hlas písmen

4. Sexi Girl Talk - Sexy Alphabet Deluxe (0,89 eur)

Ak ste niekedy túžili po aplikácii, ktorá hovorí písmená či slová jemným ženským hlasom, našli ste ju. Tvorcovia mali najať pre nahrávanie hlasu profesionálnu hlasovú modelku. Avšak okrem toho, že na obrazovke môžete klikať na písmenká, nič iné netreba čakať.

Falošná továreň na čokoládu

5. Make Candy! (0,89 eur)

Hra láka na možnosti vytvárania vlastných cukríkov alebo lízatok. Máte možnosť kombinovať farby, tvar či veľkosti. Nič však nie je pravda a okrem nekvalitných obrázkov sa ničoho iného nedočkáte. „Je to totálna strata peňazí,“ komentoval na iTunes používateľ Brini2001. Viacerí používatelia sa navyše zhodli, že by si aplikácia zaslúžila nulové hodnotenie, ktoré ale nie je možné udeliť. 

Bozkávajte svoj iPhone

6. Kiss me (0,89 eur)

Vymieňať bozky si môžete aj virtuálne, napríklad vo forme smajlíkov. Táto aplikácia však ide ďalej. Bozkávať budete obrazovku telefónu a za svoj výkon budete aj patrične ohodnotení stupnicou od jednej do desať. 

Virtuálny otvarák na fľaše

7. MyOpener   (0,89 eur

Chcete si nacvičiť otváranie fľaší alebo sa nemôžete dočkať víkendovej zábavy? Vyskúšať si to môžete aj v telefóne. Stačí si len zvoliť aký nápoj otvárať a dokonca aj ktorým gestom. 

Paralizér aj nôž v telefóne

8. BioMetrics   Security (0,89 eur) 

Nemáte iPhone 5S a chcete skener odtlačkov prstov aj na svojom smartfóne? BioMetrics spĺňa všetky predpoklady. Dokonca vám ponúkne aj sken očnej sietnice. Reálne sa tváriaca aplikácia, ktorá poukazuje na výhody tejto technológie, však v sebe ukrýva aj ďalšie tajomstvá. Za 89 centov dokonca dostanete ako bonus aj paralizér a nôž. 

Monštrá

9. Petbabe (0,89 eur)

Že už existuje aplikácia na všetko vás presvedčí Petbabe. „Premýšlali ste niekedy ako by vyzeral váš domáci miláčik ako dieťa?,“ píše sa v popise aplikácie. Pravdupovediac ja nie, a po vzhliadnutí priložených screenshotov z aplikácie nebudete pravdepodobne ani vy. 

Najdrahšia aplikácia

10. I'am Rich (od 9,99 do 999 eur)

Čo dokáže najdrahšia aplikácia na App Store? Nič. Ukáže len jeden obrázok, ktorý si môžete u nás vychutnať aj zadarmo :). Jej cena je v súčasnosti 9,99 eura.

Snímy: HN / Pavol Funtál, iTunes

01 - Modified: 2005-07-10 21:30:29 - Feat.: 0 - Title: Poisťovne: neplatičov čakajú pokuty
01 - Modified: 2022-03-04 11:51:18 - Feat.: - Title: Rusi sa už neposadia do švédskych sedačiek v teplákoch od Nike. Svoju činnosť pozastavuje v Rusku aj Airbnb 02 - Modified: 2021-12-12 22:58:26 - Feat.: - Title: iPhone 13 mini je malá raketa 03 - Modified: 2021-11-28 18:19:35 - Feat.: - Title: Hľadáte bezdrôtové slúchadlá? Tu je náš pestrý výber do 200 eur 04 - Modified: 2021-10-29 13:26:40 - Feat.: - Title: S týmito telefónmi spravíte najlepšie fotky 05 - Modified: 2021-08-09 07:56:35 - Feat.: - Title: Apple vyráža do boja proti pedofílii: V iPhonoch chce hľadať fotky zneužívaných detí
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 19:13