StoryEditor

Zo Suareza je Hannibal alebo tvorca loga Apple. Pozrite si najlepšie vtipy

27.06.2014, 11:45
Autor:
dpidpi

Aj keby odteraz uruguajský útočník Luis Suarez nastrieľal tisíc gólov, toto mu už nikdy nikto nevezme. Jeho „kúsanec“ do ramena talianskeho stopéra Chielliniho spustil na internete lavínu. Fanúšikovia po celom svete si z liverpoolskeho strelca uťahujú a vytvárajú desiatky vtipných koláží.

Suarez nehrýzal prvýkrát, počas kariéry sa do súpera zahryzol už trikrát. Prvýkrát ešte ako hráč Ajaxu uhryzol Ottmana Bakkala z Eindhovenu a dostal trest na sedem zápasov.

Ďalší útok prišiel vlani v apríli, vtedy sa zahryzol do ruky Branislava Ivanoviča z Chelsea a nesmel nastúpiť v desiatich zápasoch. Až posledný skrat, ktorý sa odohral desať minút pred koncom záverečného stretnutia v skupine D, ale odštartoval najväčšiu vlnu ľudovej tvorivosti.



Napríklad Mark Stobbart, ktorý vytvára vtipné futbalové videá na YouTube kanáli 442oons, zareagoval hneď v utorok, kedy sa zápas medzi Uruguajom a Talianskom hral. Zo Suáreza urobil démonom posadnutého upíra a zložil pre neho pesničku, ktorá paroduje hit Michaela Jacksona "Beat it".
 
Tiež na Twitteri fanúšikovia od utorňajšieho incidentu zverejňujú jednu koláž za druhou. Podľa tejto by sa napríklad Suarez uplatnil ako súčasť detskej hry Hungry Hungry Hippos.

 

Tento obrázok zase naznačuje, že Suárez by mohol stvárniť žraloka v slávnom filme Čeľuste.
 

 

Tento príspevok by vraj mal poslúžiť ako dôkaz pre vyšetrovanie incidentu. Je z neho zrejmé, že Suárez Chielliniho naozaj uhryzol.
 

 

Mnoho fanúšikov navrhovalo, aby si Suárez po návrate na ihrisko navliekol náhubok - rovnaký nosil napríklad Anthony Hopkins ako Hannibal Lecter v známom filme Mlčanie jahniat. Tu sa môžete pozrieť, ako by mu taká ozdoba pristala.

 

 

Suárezove uhryznutie by mohla preukázať tiež moderná technológia - podobná tej, ktorá pomáha rozhodcom zistiť, či lopta prešla bránkovú čiaru.

 

 

Podľa tohto obrázku je dôvod Suárezovho podivného správania jasný.

 

 

Výrobca tyčiniek Snickers dokonca využil Suárezov „kúsanec“ pre vlastnú reklamu. "Chutí lepšie ako Talian," píše sa na obrázku.

 

 

A podľa tohto príspevku je konečne jasné, prečo počítačová spoločnosť Apple zvolila ako svoje logo nahryznuté jablko. Nápis "Bol tu Suárez" vysvetľuje všetko. 

 

 

 

 

 

 

iDnes.cz

editor - dac / nahodil - dpi

01 - Modified: 2006-07-13 12:31:00 - Feat.: 0 - Title: Orange uviedol do testovacej prevádzky nadstavbu HSDPA
01 - Modified: 2024-05-02 12:09:23 - Feat.: - Title: Víťaz, čo pláva neoblomne proti prúdu a zostáva verný svojej filozofii. Fiľov klub je európsky unikát 02 - Modified: 2024-05-01 15:09:07 - Feat.: - Title: Slovenský pohár ovládli futbalisti Ružomberka. Získali druhú trofej 03 - Modified: 2024-05-01 12:28:57 - Feat.: - Title: Hancko od leta v svetovom veľkoklube? Možno, ale nový kouč si nemôže len diktovať mená posíl, varuje odborník 04 - Modified: 2024-04-27 08:51:46 - Feat.: - Title: Liverpool sa dohodol s trénerom Slotom, na lavičke nahradí Kloppa 05 - Modified: 2024-04-16 16:51:58 - Feat.: - Title: Slovan hľadá novú jednotku. Belasí potrebujú brankára aspoň na tri sezóny. Borjana však fanúšikovia „žrali“
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. máj 2024 20:12