StoryEditor

Tieto aplikácie vám pomôžu s batériou v tablete aj s emailom

03.11.2014, 08:58
Autor:
idnes.czidnes.cz

Aplikácie od bezpečnostnej firmy pomôže s akumulátorom tabletu alebo telefónu. Vyskúšať môžete aj excelentnú klientskú aplikáciu pre Facebook, nástroj na vytváranie diagramov aj nový poštový systém od Googlu.

 

Battery Saver
Nová aplikácia od firmy Avast sa výnimočne netýka bezpečnosti a je primárne určená pre smartfóny s Androidom. Hlavným účelom aplikácie je optimalizácia využitia akumulátora mobilného zariadenia optimalizáciou nastavenia jasu displeja, dátových prenosov na pozadí a ďalších parametrov. Aplikácia Battery Saver najskôr tri dni sleduje štýl, akým zariadenie využívate, a potom navrhne profily pre optimalizáciu výdrže akumulátora.
Dostupnosť: Android


Fera HD Facebook Browser
Výhradne pre iPady je určená aplikácia Fera HD Facebook Browser, ktorá je skvelým vybaveným klientom sociálnej siete Facebook. Integruje v sebe funkcie pre sledovanie príspevkov a publikovanie nových správ spolu s funkciami Facebook Messengera. Nepotrebujete teda mať dve aplikácie ako v prípade originálnych nástrojov od Facebooku. Fera HD Facebook Browser obsahuje aj užitočné nástroje pre správu zoznamu priateľov a notifikácií a použitie viacerých samostatných facebookových účtov. Pole vlastných požiadaviek si môžete upraviť aj prostredníctvom aplikácie.
Dostupnosť: iPad

Grafio - Diagrams & ideas
Aplikácia Grafio - Diagrams & ideas pre iPady a iPhony síce stojí necelých 7 eur, ale odvedie za ne výbornú prácu. V aplikácii je k dispozícii mnoho rôznych sád grafických prvkov, z ktorých je možné vytvárať rôzne schémy a diagramy. Jednotlivé prvky môžete rôzne prepájať či popisovať a presúvať ich pohybom prsta po obrazovke mobilného zariadenia. Hotové schémy je možné exportovať v rôznych obrazových formátoch alebo ich rovno publikovať na sociálnych sieťach.
Dostupnosť: iPad

Inbox by Gmail
Inbox je nová služba Googlu, ktorá si kladie za cieľ výrazne zmeniť spôsob, akým pracujeme s e-mailami. Jednou z hlavných vlastností služby Inbox je preto inteligentné triedenie e-mailov a automatické zdôraznenie dôležitých informácií z prichádzajúcich správ. Službu Inbox možné využívať aj prostredníctvom mobilných aplikácií pre zariadenia s Androidom a iOS, ktoré podporujú šikovné gestá pre presun správ medzi vybavené alebo odloženie ich spracovania na stanovenú dobu. Vstup do služby Inbox je zatiaľ možný len na pozvanie od Googlu alebo od niektorého z vašich priateľov, ktorý už Inbox využíva.
Dostupnosť: Android, iPad


idnes.cz

01 - Modified: 2006-12-07 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: V skratke
01 - Modified: 2024-04-03 10:44:04 - Feat.: - Title: Výkonný tablet z Číny sa začne predávať začiatkom budúceho týždňa. Prinesie silné parametre za prijateľnú cenu 02 - Modified: 2024-03-21 13:12:39 - Feat.: - Title: Peugeot odhalil nové sedemmiestne SUV. Konečne dostalo i pohon všetkých kolies 03 - Modified: 2024-03-07 13:00:00 - Feat.: - Title: Hyundai prekvapivo skoro vylepšuje svoj elektromobil. Prejde viac a vyzerá ešte lepšie 04 - Modified: 2024-03-07 10:25:00 - Feat.: - Title: Ikona od Dodge v novej podobe: Extrémna hmotnosť, ale aj kontroverzný dizajn a pohon 05 - Modified: 2024-02-27 23:00:00 - Feat.: - Title: Nový rekordér v kapacite batérie smartfónov. Mobil od Energizeru ponúkne výdrž 94 dní
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 19:39