StoryEditor

Kuriozity roku 2015. Toto ľudí na internete bavilo najviac

30.12.2015, 23:00
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Každý rok sa vo svete stane množstvo pozoruhodných a zarážajúcich vecí, ktoré sa dostanú do Guinessovej knihy rekordov alebo sa stanú svojim obsahom virálnym materiálom na internete. Rok 2015 nebol výnimkou, a preto sme si spolu s idnes.cz pripravili niekoľko najväčších bizarností, s ktorými sme sa mohli na internete stretnúť.


Keď sa volia najkrajší muži a ženy planéty, každý sa na nich rád pozrie. Na najškaredšieho muža sveta už ale taký pekný pohľad nie je. Tentokrát sa ním stal Maison Sere zo Zimbabwe. Štyridsaťdvaročnému Seremu chýba niekoľko zubov a rysy tváre nezodpovedajú práve symetrickým ideálom krásy. Víťaz si odniesol päťsto dolárov (približne 456 eur), čo je v krajine s vysokou nezamestnanosťou obrovský majetok. „Chcem poďakovať Bohu za zisk tohto titulu, naposledy som skončil štvrtý. Chcem poďakovať porotcom za to, že ma určili víťazom,“ vyhlásil Sere po vyhlásení výsledkov. Kým niekto by si asi rovno po výhre tohto titulu objednal zákrok u plastického chirurga, Maison Sere bol nadšený.
 




Modelka Heidi Klum tento rok predviedla najprepracovanejší kostým. Rovnako ako po minulé roky, nikto ju nespoznal. Po tom, ako sa nechala pretvoriť na opicu, človeka bez kože či starenku si vyslúžila prezývku Majsterka kostýmov. V roku 2015 na tradičnú párty do New Yorku prišla v kostýme najznámejšej sexy animovanej postavičky Jessicy Rabbit z filmu Kto obvinil králika Rogera? Ako ukazuje zostrih z prípravy kostýmu, maskéri sa na nej poriadne natrápili a nezostali iba pri líčení. Heidi Klum mala na sebe aj tvárovú masku, umelé pozadie a aj prsia.
 


Svet tento rok riešil aj záhadu farby šiat. O veľký rozruch sa postaral užívateľ „swiked“, ktorý na internetovej stránke Tumblr zverejnil snímku, na ktorej boli farebné šaty a požiadal verejnosť o pomoc pri zistení pravdy o ich farbe. "Problém" sa potom šíril po svete rýchlosťou blesku - niekto videl šaty modro-čierne, niekto bielo-zlaté. Ľudia sa doteraz nemôžu zhodnúť na tom, akú farbu šaty majú. Napríklad speváčka Taylor Swift na svojom Twitteri prehlásila, že patrí k modro-čiernym.„Nechápem túto diskusiu o šatách. Je to modrá a čierna,“ napísala. Na jej stranu sa pridal napríklad aj Justin Bieber. A ako ste na tom vy?
 



Veľkou bizarnosťou sú tiež matka s dcérou, ktoré milujú britskú celebritu Katie Price a nechali sa podľa nej doslova prerobiť. Ich láska k tejto slávnej osobnosti s nespočetným množstvom plastík vystúpila až do takých výšin, že sa Georgina Clark a jej dcéra Kayla nechali kompletne preoperovať do jej podoby. Spolu za plastiky minuli 74-tisíc eur.

V nasledujúcom videu si môžete pozrieť aj skupinu iných osobností, ktoré v tomto roku prešli výraznou zmenou. 
 


Toto sa vám možno zdá nemožné, ale naozaj sa to stalo. Američanka nevedela, že je tehotná a porodila šesťkilové dieťa. Maxxandra Ford z Tampy netušila, že je tehotná až do ôsmeho mesiaca. Porodila pritom chlapca, ktorý je najťažším dieťaťom, aké sa v miestnej pôrodnici kedy narodilo. Vážil pri pôrode 6,4 kilogramu.

Žena išla k lekárovi, pretože veľa priberala a myslela si, že za to môže nejaké ochorenie. Vôbec netušila, že je už 35 týždňov tehotná. Hoci sa takto veľké deti väčšinou rodia cisárskym rezom, Ford napodiv priviedla syna na svet prirodzenou cestou. Pôrod trval 18 hodín a nebol jej prvý. Doma už má päťročnú dcéru a ročného syna. Obaja sa narodili s normálnou váhou.

 


 

01 - Modified: 2007-12-19 14:32:12 - Feat.: 0 - Title: Vlak rýchlejší ako diaľnica. Vážny má plán
01 - Modified: 2024-03-14 10:49:10 - Feat.: - Title: Zelená je na Deň svätého Patrika jasnou voľbou! Róby známych celebrít nájdete TU! 02 - Modified: 2024-03-11 12:50:26 - Feat.: - Title: FOTO Charitatívna párty Eltona Johna: Dámy a ich súboj dekoltov! 03 - Modified: 2024-02-26 12:00:00 - Feat.: - Title: Uhádnete, ktorá hviezdička stavila na takéto vyzývavé šaty? Na plese veru neohúrila tanečným krokom, ale rozparkom 04 - Modified: 2024-02-20 09:08:37 - Feat.: - Title: FOTO zo známeho plesu, ktorý sa hemžil celebritami. Väčšina dám tento rok stavila na perie! 05 - Modified: 2024-01-30 11:45:13 - Feat.: - Title: Nicole Kidman na červenom koberci: V miniatúrnych šatách ukázala vyšportované telo
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 20:24