StoryEditor

O čom snívajú IT-čkári? Zistite pravdu o živote adminov

27.04.2015, 00:00
Autor:
stlstl

IT administrátori, IT-čkári, admini. Pod všetkými týmito označeniami sa skrývajú fascinujúce bytosti. Trochu záhadné, vymykajúce sa z bežných koľají. Asi preto sme si o nich my ostatní vytvorili vlastnú predstavu. Získali sme pocit, že admini žijú vo svojom vlastnom svete a snívajú o veciach, ktoré sú mimo nášho chápania. Aká je teda naša predstava typického admina? O čom taký admin vlastne sníva?

O opustenom ostrove

Admin je duša krehká, introvertná. Snom každého admina je vraj zbaliť si notebook a baterku s nekonečnou výdržou a usídliť sa na opustenom ostrove. Bez ľudí, bez zbytočných otázok, bez nutnosti odpovedať na ne. Ak máte pocit, že vás váš kolega – admin – občas nepočúva, buďte si istí, že práve počúva šum mora.

O najväčšej pizzi na svete

Výber jedla je u admina pomerne jednoduchý. Pizza. Čím viac, tým lepšie. Čím častejšie, tým šťastnejší admin. IT-čkári vedia, že čas je vzácna veličina a v tomto gurmánskom zázraku našli všetko, čo potrebujú: chutí, zasýti a zbytočne nezdržuje od práce.

O živote v tme

Keby to bolo len na adminovi, zrušil by všetky svetlá. Aj to denné, keby sa dalo. Svetlo adminovi vraj škodí, a tak sa mu vyhýba, ako môže. Preto ho nájdete v tmavých kobkách či zatuchnutých priestoroch starých pivníc – jednoducho choďte za tmou.

O žene – robotovi

Ako admin rozumie počítačom, tak nerozumie ženám. Komunikácia so ženou je niečo, čo ho desí viac než predstava koncertu Britney Spears. Ženu totiž nemá pod kontrolou, naopak, on sám sa pri nej vymyká svojej kontrole. A tak admin tajne sníva o tom, že vzťah so ženou – robotom bude jedného pekné dňa úplne bežná vec.

O adminoch sa rozpráva naozaj všeličo. Vedeli ste napríklad, že admini žijú zásadne s rodičmi? Že sa nesprchujú? Alebo že keď chcú športovať, musia si nájsť na YouTube návod, ako na to? Je toto všetko pravda? Alebo sú to len mýty a povery?

Pozrite si videá na itbusters.sk a nazrite do tajných zákutí adminovej duše. Zistite pravdu o živote adminov a šírte ju ďalej!



Pripravené v spolupráci s:

01 - Modified: 2007-05-15 17:27:00 - Feat.: 0 - Title: Wal-Mart dosiahol v 1. štvrťroku rekordné výsledky
01 - Modified: 2024-02-16 12:31:09 - Feat.: - Title: Nepočítajte kalórie, užite si obľúbenú taliansku pochúťku bez výčitiek: Recept na skvelú fit pizzu 02 - Modified: 2024-01-06 09:30:00 - Feat.: - Title: Neapolský pekár verejne propagoval pizzu s ananásom. Vlastizrada! Hromžia Taliani. Nevedia to predýchať 03 - Modified: 2023-12-30 11:00:00 - Feat.: - Title: Talianom došla trpezlivosť. Zverejnili zoznam najhorších prísad, ktoré vo svete ľudia dávajú na pizzu 04 - Modified: 2023-11-17 07:34:49 - Feat.: - Title: KVÍZ Pizza: Čo všetko viete o jednom z najobľúbenejších jedál na svete? Otestujte sa! 05 - Modified: 2023-08-23 09:00:00 - Feat.: - Title: Konečne výskum, ktorý urobí radosť úplne každému. Talianski vedci zistili, aké zdravotné pozitíva prináša jedenie pizze
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 21:04