StoryEditor

Päť aplikácií pre tablet či mobil, ktoré zlepšia váš biznis

22.01.2014, 23:00
Vybrali sme päť zaujímavých doplnkov, o ktorých ste pravdepodobne ešte nepočuli.

HipChat

Ide o zaujímavú aplikáciu, ktorá je vhodná do firemného prostredia. Ponúka akýsi chat pre viacerých používateľov, vďaka ktorému môžu komunikovať a navyše si aj vymieňať súbory. Je výhodou, že HipChat funguje v telefóne, tablete, ale aj v počítači. Aplikácia vie dokonca prehľadávať Twitter a automaticky pridávať príspevky s určitým hashtagom do konverzácie. HipChat je okrem toho chránený šifrovaním.

Dostupnosť: iOS, Android, Windows, OS X, Linux, Web 

Hightail

Ďalšou z radu aplikácií pre biznis je Hightail. Umožňuje posielať a uchovávať množstvo dát. Všetko závisí len od programu, ktorý si zvolíte. Zadarmo získate napríklad 2 GB priestor. Ten je chránený, šifrovaný a prístup k súborom má päť ľudí. Aplikácia je vhodná na prenášanie rozmerných súborov či prezentácií v chránenom priestore. K dátam viete pristupovať odkiaľkoľvek, z mobilu, tabletu alebo počítača.

Dostupnosť: iOS, Android, Windows, OS X, Web

Trello

Pomocou tohto doplnku dokážete jednoducho zadávať úlohy, riadiť projekty a priraďovať ľudí k jednotlivým činnostiam. Navyše môžete sledovať proces spĺňania zadaných úloh. Aplikáciu, či celý program Trello, však musí používať, samozrejme, aj zvyšok firmy. Nainštalovať ju je možné do mobilov, tabletov či počítačov. Jednotlivé činnosti môžete navyše komentovať či upravovať. Je to šikovná pomôcka pre malé tímy, ale aj manažérov vo veľkých firmách.

Dostupnosť: iOS, Android, Windows, Web

Flipboard

Informácie z rôznych svetových serverov, Twitteru či Facebooku, zabalené v prepracovanom časopisovom dizajne. Výborne navrhnutá aplikácia, ktorá je na čítanie ako stvorená. Ak ste ju doteraz nevyskúšali, určite si ju stiahnite. Základnú obrazovku si dokážete personalizovať, pridávať nové zdroje a preposielať články ďalej svojim priateľom. Nájdete ju takmer pre všetky mobilné platformy zdarma.

Dostupnosť: iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry

CamCard

Výborná aplikácia na uchovávanie digitálnej podoby vizitiek. Vizitku stačí len položiť pred kamerua aplikácia všetko urobí za vás. Snímku presne oreže a vytiahne údaje, ktoré uloží priamo k vám do kontaktov. V aplikácii sa však ďalej uchovávajú aj digitálne snímky vizitky, takže neprekáža, ak ju náhodou stratíte. S anglickými vizitkami si CamCard poradí bez problémov, pri slovenských je to však takmer rovnako dobré.

Dostupnosť: iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry 

01 - Modified: 2024-04-23 14:01:19 - Feat.: - Title: Na Slovensku podniká takmer trikrát viac mužov, ako žien 02 - Modified: 2024-04-22 17:32:51 - Feat.: - Title: Zistenie HN: Multimiliónový biznis hlinikárov z Ľupče je zachránený. Dlhy majú splatiť najmä vďaka investíciám 03 - Modified: 2024-04-22 10:00:00 - Feat.: - Title: Kraľuje sociálnym sieťam a láka na extrémne zľavy. Za globálnym úspechom značky Shein sa však skrýva omnoho viac 04 - Modified: 2024-04-15 13:42:00 - Feat.: - Title: Alagič sa kajá: Firma jej zrušila biznisovú spoluprácu kvôli Pellegrinimu. Najprv penila, teraz toto! 05 - Modified: 2024-04-03 10:44:04 - Feat.: - Title: Výkonný tablet z Číny sa začne predávať začiatkom budúceho týždňa. Prinesie silné parametre za prijateľnú cenu
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 19:55