StoryEditor

Editorial

23.06.2003, 02:48

Milí priaznivci motorizmu!
Pri príprave príloh k autosalónom v Bratislave a v Nitre sme pociťovali deficit -- zostávalo nám v nich málo priestoru na problematiku úžitkových a nákladných automobilov, nehovoriac o autobusoch, prípadne off-roadoch. Va ri aj to bol jeden z motívov, prečo sme sa rozhodli vydávať raz za štvrťrok prílohu s názvom Úžitkové a nákladné automobily.
Budeme ju vkladať nielen do Hospodárskych novín, ale súčasne aj do spravodajského týždenníka Formát. Čitatelia oboch periodík tak súbežne dostanú časopiseckú prílohu vo formáte A4, v ktorej sa zameriame na testy spomínaných automobilov, novinky, zaujímavosti, ale aj rady a podnetné činy.
Istotne ste zvedaví, čo prinášame v prvom čísle. Predovšetkým podrobnú kategorizáciu vozidiel a podmienky dovozu úžitkových verzií. Malý bedeker vám poskytne niekoľko užitočných rád. Pochopiteľne, nebude chýbať test automobilu -- okrem úžitkového auta, vhodného aj na cestu na dovolenku, taktiež test kráľa ciest, Mercedesu Actros.
Napokon -- prelistujte si tento nový prírastok medzi našimi prílohami a istotne si nájdete tému, ktorá vás v prvom čísle bude zaujímať.

menuLevel = 2, menuRoute = style/uzitkove-auta, menuAlias = uzitkove-auta, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 13:28