StoryEditor

Ako detoxikujem ja...

27.03.2012, 00:00
Autor:
zkzk

Anna Húževková, Žilina
Dbám najmä o detoxikáciu pečene. Pečeň sa stará o detoxikáciu celého tela, spracuje aj škodliviny z liekov a stresov. Preto aspoň mesiac treba piť rozmiešanú lyžičku medu, šťavu z polovice citróna a lyžičku olivového oleja. Tento recept nie je vôbec v súlade s makrobiotickou stravou, je z knižky domácich receptov. Osvedčil sa mi aj recept na dobrú činnosť čriev: nastrúhaná mrkva, jablko nakrájané na kocky aj so šupkou, lyžička olivového oleja, lyžička tekvicových semiačok, lyžička ľanových semiačok a k tomu pridávam lyžičku medu.

Karol Michla, Bratislava
Skúšal som detoxikačné náplasti a musím povedať, že za tie štyri roky sa cítim výborne. Nohy mám ľahké, kĺby ma nebolia, tiež spím výborne. Detoxikačné náplasti slúžia na vnútorné prečistenie organizmu vonkajšou formou cez kožu. Aplikujú sa hlavne na chodidlá nôh, no môžu byť použité aj na iné časti tela, ako sú akupunktúrne body, opuchliny a bolestivé miesta. Som presvedčený, že mi to pomáha.

Adela Škorvánková, Nitra
Náplasť som nevyskúšala, radšej som zvolila prírodný detox. Vyše týždňa som bola iba na surovej zelenine a vode. Stálo to za to, ďalej sa stravujem zdravo. Mala som zdravotné problémy hlavne s alergiou na tvári a tráviace ťažkosti. Jem pestrú stravu, vlákninu, ovocie, zeleninu, pijem detoxikačné čaje, vlastnoručne nazbierané. Vyradila som korenené jedlá, málo solím, dodržiavam pitný režim. Moje výsledky sú dnes výborné.

menuLevel = 2, menuRoute = style/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 19:30