Nápad na založenie vlastnej reštaurácie vznikol tak trochu náhodou. Z dvojice zakladateľov mal skúsenosti s gastrom iba jeden.
"Začínal som svoju gastropúť v McDonalde, čo bola pre mňa vlastne základná vojenská služba," hovorí Dominik Sumbal.
Jeho spoločník zase nemal s podnikaním v gastronómii absolútne žiadne skúsenosti. "Viac som pracoval v oblasti financií, či administratívy," hovorí Jozef Chebeň.
Aj tak sa im podarilo stvoriť reštauráciu, ktorá po štyroch mesiacoch mala plno.
Pozrite si príbeh Estévéčky v Success Story HNtelevízie.
01 - Modified: 2023-02-21 16:05:33 - Feat.: - Title: Bublina praskla a slovenská hviezda spadla z neba
02 - Modified: 2021-02-26 11:36:01 - Feat.: - Title: Na umení sa dá zbohatnúť. Dielo slovenského umelca má aj pápež
03 - Modified: 2021-03-08 07:49:53 - Feat.: - Title: Slovenka vyrába produkt, ktorý čistí prostredie od vírusov. Nápad dostala v Ománe
04 - Modified: 2021-03-01 08:11:48 - Feat.: - Title: Na umení sa dá zbohatnúť. Dielo slovenského umelca má aj pápež
05 - Modified: 2020-11-06 10:21:40 - Feat.: - Title: Slovenka prerazila s výrobou zákuskov. Základom je nepozerať na cenu, tvrdí