StoryEditor

Jeden robil v McDonalde, druhý nemal skúsenosti. Ich reštaurácia mala v Bratislave rýchlo úspech

17.08.2017, 19:31

Nápad na založenie vlastnej reštaurácie vznikol tak trochu náhodou. Z dvojice zakladateľov mal skúsenosti s gastrom iba jeden.

"Začínal som svoju gastropúť v McDonalde, čo bola pre mňa vlastne základná vojenská služba," hovorí Dominik Sumbal.

Jeho spoločník zase nemal s podnikaním v gastronómii absolútne žiadne skúsenosti. "Viac som pracoval v oblasti financií, či administratívy," hovorí Jozef Chebeň.

Aj tak sa im podarilo stvoriť reštauráciu, ktorá po štyroch mesiacoch mala plno.

Pozrite si príbeh Estévéčky v Success Story HNtelevízie.

01 - Modified: 2023-02-21 16:05:33 - Feat.: - Title: Bublina praskla a slovenská hviezda spadla z neba 02 - Modified: 2021-02-26 11:36:01 - Feat.: - Title: Na umení sa dá zbohatnúť. Dielo slovenského umelca má aj pápež 03 - Modified: 2021-03-08 07:49:53 - Feat.: - Title: Slovenka vyrába produkt, ktorý čistí prostredie od vírusov. Nápad dostala v Ománe 04 - Modified: 2021-03-01 08:11:48 - Feat.: - Title: Na umení sa dá zbohatnúť. Dielo slovenského umelca má aj pápež 05 - Modified: 2020-11-06 10:21:40 - Feat.: - Title: Slovenka prerazila s výrobou zákuskov. Základom je nepozerať na cenu, tvrdí
menuLevel = 1, menuRoute = naslovnica, menuAlias = naslovnica, menuRouteLevel0 = naslovnica, homepage = true
26. november 2024 14:01