StoryEditor

Anketa. Pôjdete voliť? Ak áno, koho?

01.10.2007, 00:00

Sergej Gorodčuk, 66 rokov, dôchodca
--Nič. A nepôjdem ani voliť. Aj tak sa u nás nič nezmení. Všetci sú rovnakí. Každý hrabe len pre seba a na ľudí nemyslia. Volil som Juščenka, aj ten toho veľa sľuboval a dodnes sa nič nezmenilo. Ani nám dôchodcom nič nepridali, a tak sľubovali. Som zvedavý, čo urobia teraz a kde na tie sľuby vezmú peniaze.

Pavel Mostovoj, 25 rokov, študent práva
-- Dúfam, že sa konečne skončí ten politický chaos a utvorí sa stabilná vláda. Ale netrúfam si odhadnúť, či bude premiérkou Tymošenková alebo Janukovyč. Bol by som však rád, keby to bola Tymošenková, držím jej prsty. Ona nám sľubuje lepšie štipendiá.

Julia Bankovová, 40 rokov, predavačka
-- Neviem, bojím sa, že všetko zostane ako doteraz. Pre mňa je dôležité, aby som mala prácu a dostávala za ňu peniaze. Politika ma veľmi nezaujíma, stále sa len hádajú, ale voliť pôjdem. Asi dám hlas Janukovyčovi, ten snáď pre Ukrajinu urobí viac.

Elena Grigorovová, 58 rokov, učiteľka
-- Ja volím komunistov, aj keď viem, že nemajú veľkú šancu prejsť. Všetci sú ako pobláznení z tej Tymošenkovej. To, čo sa teraz deje na Ukrajine má na svedomí ona a Juščenko. O dva roky idem na dôchodok a naozaj neviem, ako vyžijem z tej almužny. Najlepšie nám bolo za Sovietskeho zväzu, aj keď ani to nebolo ideálne.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
26. apríl 2024 21:14