StoryEditor

McDonald´s testuje v USA nekonečné hranolky. U nás stavil na niečo iné

21.04.2016, 19:00
Americký reťazec s rýchlym občerstvením McDonald's buduje reštauráciu, v ktorej budú zákazníci môcť zjesť neobmedzené množstvo hranoliek.

V novej pobočke v meste Saint Joseph v Missouri si sami tiež vytvoria z celého radu ingrediencií napríklad vlastný dezert. Priestor testovacej reštaurácie doplní interaktívny kútik pre deti.

Milovníci jedla v McDonald's si môžu v St.Joseph od júla v rámci programu "Vytvor si svoju vlastnú chuť" nakombinovať hamburger a kurací sendvič podľa osobných chuťových preferencií. Najzaujímavejším artiklom budú však zrejme "nekonečné hranolčeky", ktoré bude nová pobočka ponúkať ako prvá na svete, informuje Business Insider.

Američanov to nemusí lákať

Nová reštaurácia s rozlohou šesťsto metrov štvorcových ponúkne okrem akcie s hranolčekmi a zákuskami tiež obsluhu priamo pri stoloch alebo špeciálne kútiky pre deti, miestnosť pre oslavy a tiež moderné pohovky a kreslá.

Podľa webu Brandeating bude možnosť prejesť sa hranolkami stáť tri doláre, čo je o dolár viac, ako v USA stoja v McDonald's veľké hranolky. Cena za "zjedz, koľko môžeš" tak nebude pre mnoho Američanov nijako zvlášť lákavá.

V novej pobočke rýchleho občerstvenia nebude chýbať ani niekoľko digitálnych samoobslužných kioskov, ktoré už reťazec zavádza v predajniach po celom svete.

Fastfood sa chce zamerať aj na mamičky s deťmi. Ponúkne im priestory pre detské akcie, ktoré ponúknu stolné videohry alebo interaktívne svetelné tabule.

Na Slovensku boduje bravčové

Na Slovensku o zavedení "all you can eat" (zjedz koľko môžeš) reťazec neuvažuje. "Slovenskí zákazníci majú veľmi radi obmeny v našej sezónnej ponuke, kedy môžu testovať a skúšať rôzne novinky v priebehu roka," hovorí pre HNonline Zuzana Svobodová, riaditeľka PR a komunikácie pre McDonald´s ČR a Slovensko. McDonald´s preto pre slovenských zákazníkov opäť zaradil do ponuky limitovanú edíciu burgra McCountry, ktorý je zložený z bravčového mäsa.

Svoju najbližšiu ponuku reťazec neprezradil. „Našim zákazníkom môžeme sľúbiť, že ďalšou chutnou novinkou ich prekvapíme už v júni.“

01 - Modified: 2024-02-05 23:00:00 - Feat.: - Title: McDonald‘s zvíťazil v prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2023 02 - Modified: 2024-01-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Zákazníci McDonald‘s opäť prispeli na pomoc hospitalizovaným deťom 03 - Modified: 2024-01-05 22:00:04 - Feat.: - Title: McDonald‘s žaluje propalestínske hnutie za klamstvá, požaduje kompenzáciu vo výške viac ako milión dolárov 04 - Modified: 2023-12-22 16:54:50 - Feat.: - Title: McDonald‘s pri kľúčovej diaľnici čaká konkurencia. Súperiť tu bude s fast foodom KFC 05 - Modified: 2023-11-28 15:05:53 - Feat.: - Title: McDonald‘s otvoril predajňu na naozaj nezvyčajnom mieste. Je uprostred polí a bez elektriny
menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
16. apríl 2024 21:18