StoryEditor

TOFU na hlivách

03.02.2003, 15:07

230 g TOFU, 100 g hlív alebo šampiňónov, 1 cibuľa, 0,5 dcl oleja, sójová omáčka, koreniny podľa chuti, soľ, voda, polievková lyžica hladkej múky
TOFU pokrájané na kocky ochutíme sójovou omáčkou, koreninami a pokvapkáme olejom. Necháme postáť asi 30 minút. Na oleji speníme posekanú cibuľu, pridáme nakrájané huby, posolíme, krátko dusíme. Potom namarinované TOFU prudko opečieme na panvici a pridáme k hubám. Zahustíme múkou rozhabarkovanou v pohári vody. Necháme prejsť varom. Podávame so zeleninovým šalátom.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
22. november 2024 17:50