Reuters
StoryEditor

Stále viac Japoncov randí so ženami zo silikónu, po ľudskom dotyku netúžia

09.07.2017, 16:55
Autor:
hrnhrn
Na naozajstné vzťahy rezignovali, na výčitky manželiek po návrate z práce nie sú zvedaví.

Čím ďalej, tým viac Japoncov sa odvracia od živých žien a lásku hľadajú u sexuálnych panien zo silikónu. Chodia s nimi na prechádzky a chcú sa s nimi nechať aj pochovať.

"Japonské ženy sú chladné a veľmi sebecké. Muži chcú niekoho, kto im bude načúvať a kto im nebude nadávať hneď potom, ako prídu z práce. Nech mám akékoľvek problémy, Maju je tu vždy pre mňa. Milujem každý kúsok jej tela a chcem s ňou byť navždy," hovorí 45-ročný fyzioterapeut Masajuki Ozaki o svojej silikónovej partnerke.

Nie len na sex

Ozaki je jedným z mnohých Japoncov, ktorí prepadli figurínam pôvodne zamýšľaným ako sexuálne hračky. Ročne sa ich v Japonsku predá zhruba dvetisíc, uvádzajú podľa agentúry AFP výrobcovia. Ceny začínajú na šiestich tisícoch dolárov.

Figuríny vyzerajú ako živé a vďaka silikónu tak pôsobia aj na dotyk. Sú tak reálne, že ich vlastníci majú pocit, že s nimi môžu aj hovoriť. To však zatiaľ silikónové krásky nevedia.

Majú nastaviteľné prsty, vymeniteľnú hlavu a nechýbajú ani reálne vyvedené genitálie. V budúcnosti by mali vedieť hovoriť, smiať sa i mať orgazmus. Muži ako Ozaki však umelohmotné barbie nemajú len na sex.

Berú ich na rande, piknik i prechádzku. Ozaki Maju často vozí na kolieskovom kresle a ukazuje jej mesto. "Neviem si predstaviť, že by som sa vrátil k ľudskej bytosti. Chcem byť pochovaný s Maju a vziať ju do neba," rozpráva fyzioterapeut.

Láska na prvý pohľad

Ozaki pritom nie je starým mládencom, ktorý by sa nevedel zoznámiť. Maju s ním zdieľa posteľ i napriek tomu, že je ženatý a s manželkou má násťročnú dcéru. "Potom, čo manželka porodila, sme spolu prestali spať a ja som sa cítil byť hlboko osamelý," vysvetľuje. S Maju to vraj bola láska na prvý pohľad.

"Moja žena zúrila, keď som Maju prvýkrát priviedol domov. Dnes už sa s ňou neochotne zmieruje," dodal s tým, že aj dcéra bola najprv v šoku a znechutená, keď si uvedomila, že Maju nie je len obrovská barbie.

Teraz už je však tak veľká, že si môže požičiavať jej šaty, hovorí Ozaki. Tých má figurína dostatok, Ozaki jej garderóbu pravidelne dopĺňa o sexi oblečky a šperky.

Lacnejšie ako Lamborghini

Rovnako ako fanúšik vojenstva Jošitaka Hjodo, ktorý má doma viac ako desať silikónových žien. Niektoré oblieka do maskáčov, hrá sa s nimi na vojakov, a plní si tak svoje fantázie. Tvrdí však, že o sex mu nejde.

"Je to viac o spojení na emocionálnej úrovni. Ľudia si môžu myslieť, že som divný, ale nie je to iné, ako keď niekto zbiera športové autá," hovorí 44-ročný bloger Hjodo. "Neviem, koľko peňazí už som takto utratil, ale je to lacnejšie ako Lamborghini," dodal. Jeho ozajstná priateľka má podľa neho pre jeho záľubu pochopenie.

Japonsko sa potýka so strmým poklesom pôrodnosti. Okrem mužov, ktorí si namiesto skutočných žien vyberú tie z umelej hmoty, doplňujúcu lásku hľadajú vo virtuálnom svete. V krajine vychádzajúceho slnka tiež neustále stúpa počet ľudí, ktorí si z vlastnej voľby zachovávajú panenstvo či panictvo.

Takto vyzerá a funguje silikónová žena:

01 - Modified: 2024-04-21 07:59:55 - Feat.: - Title: Po nehode dvoch vojenských vrtuľníkov v Japonsku je jeden mŕtvy a sedem nezvestných 02 - Modified: 2024-04-21 06:28:00 - Feat.: - Title: V Japonsku sa zrútili dva vojenské vrtuľníky, sedem ľudí nezvestných 03 - Modified: 2024-04-19 11:56:43 - Feat.: - Title: Päť japonských inžinierov prežilo pokus o atentát v Pakistane 04 - Modified: 2024-04-17 15:54:23 - Feat.: - Title: Zemetrasenie s magnitúdou 6,4 zasiahlo západ Japonska 05 - Modified: 2024-04-18 09:00:00 - Feat.: - Title: Instagramový trend Cash Catch dorazil aj k nám. Kde na Slovensku môžeš nájsť ukryté peniaze?
menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
22. apríl 2024 19:38