StoryEditor

Peniaze prehrala v automatoch, žije v ubytovni. Rómovia nemajú charakter, hovorí Věra Bílá

12.01.2019, 23:00
Vypredala parížsku Olympiu, spievala aj americkému prezidentovi Billovi Clintonovi. Potom sa so svojou kapelou nepohodla a pódium vymenila za hracie automaty.

Prekvapuje ma, že ste vo svojom veku tak zásadne zmenili hudobný žáner a zase vám to šlo...
Tá hudba ma zaujala, tak som sa dala do práce. Ale kým som to pochopila, veľa som sa naplakala. A všimli ste si, že sme si s Džinom boli spevácky rovní?

Je pravda, že jeho vysoký hlas s vaším hlbokým dobre ladil...
Že?

Poznali ste sa už predtým, alebo ste sa prvýkrát stretli až pred dvoma rokmi?
Kdeže, vôbec sme sa nepoznali. Oni ma pred ním schovávali, aby sme sa neskamarátili. Bolo im jasné, že spolu v hudbe niečo dokážeme. Môj brat sa s ním kamarátil, a keď sa ho Džino na mňa vypytoval, zapieral ma. Takže ma Džino hľadal tri roky.

A nezapieral vás práve preto, že vedel, aké s ním môžu nastať ťažkosti?
Neviem, ja som vôbec nevedela, že má také problémy.

Ako to, veď vždy hovoríte, že do ľudí vidíte?
Vidím, ale do neho by som to nikdy nepovedala. On bol moja platonická láska. Bola som do neho naozaj zamilovaná.

A čo jeho rodina, deti?
Rodinu mal, to je pravda, ale platonická láska je o tom, že sme veľkí kamaráti, jeden bez druhého sme nemohli byť. Zároveň sme sa tiež vedeli poriadne pohádať, pokojne som ho chytila pod krkom, keby to urobila iná žena alebo chlap, tak by ho už zabil.

Džino vám počas prípravy vašej spoločnej platne ponúkol útočisko na svojom statku pri Chebe, staral sa o vás, živil vás. Prečo ste sa potom zbalili a odišli z jeho domu, čím vás nahneval?
Nenahneval ma. Ale cítila som, že sa do mňa zamiloval. Preto som odišla domov, bola som múdrejšia ako on. Povedala som mu, že idem do Rokycian, že chcem vidieť deti. Takto som mu to povedala. A sľúbila som mu, že zase prídem. A o...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-25 07:56:22 - Feat.: - Title: Seriál HN Chcem byť exportér: EXIMBANKA SR zvýhodňuje financovanie exportu v náročných časoch 02 - Modified: 2024-04-24 22:00:00 - Feat.: - Title: Že sem príde viac študentov zo zahraničia? Nereálne, hovorí pre HN rektor nitrianskej univerzity (rozhovor) 03 - Modified: 2024-04-24 08:45:36 - Feat.: - Title: Kto je Sabrina Carpenter? Dobyla sociálne siete, koncertovala s Taylor Swift a šokovala cirkev 04 - Modified: 2024-04-24 08:01:41 - Feat.: - Title: Daja Turnerová: „Gény sa nezaprú, aj keď ich stretnete na opačnom konci sveta.“ 05 - Modified: 2024-04-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Chcete si dodatočne legalizovať stavbu? Ak nedodržíte podmienky, hrozí vám mastná pokuta (rozhovor)
menuLevel = 1, menuRoute = tema, menuAlias = tema, menuRouteLevel0 = tema, homepage = false
25. apríl 2024 18:33