StoryEditor

Produkty značky Tento v novom dizajne

07.01.2008, 23:01
Po víťazstve v medzinárodnom tendri pripravila reklamná agentúra Respect APP pre fínsku spoločnosť Metsä Tissue nové obaly na produktové rady značky Tento.
Nový imidž obalov v rôznych kvetinových motívoch reaguje na vstup Metsä Tissue na trhy strednej a východnej Európy. Trade Marketing Manager spoločnosti Metsä Tissue a.s. Miroslava Šibíková hovorí, že „pestré kvetinové obaly majú byť impulzom k tomu, aby sa zákazník pri pohľade na regál v obchode rozhodol práve pre značku Tento. Naše výrobky majú spríjemňovať prostredie domácnosti a život spotrebiteľov. Majú byť zárukou kvality a zároveň aj vyjadrovať zmeny, ktorými neustále prechádzajú.. Momentálne sa sústreďujeme najmä na slovenský, český a maďarský trh, ale produkty v  nových obaloch sa už predávajú aj vo všetkých  krajinách, v ktorých značka Tento pôsobí. A prvé reakcie ako odbornej verejnosti, tak aj konečných spotrebiteľov sú veľmi pozitívne.“

V novom dizajne prichádzajú všetky produktové rady – trojvrstvový De Luxe, dvojvrstvový Butterfly v troch farbách, Gigant s dvojnásobným navinutím, ekologický a ekonomický rad Eko. Zmeny sa týkajú nielen toaletných papierov, ale aj vreckoviek a kuchynských utierok. S obalmi pribudli aj nové potlače papiera. Zároveň sa rozšírilo portfólio o výrobky s novými vôňami, sezónne produkty i rôzne variácie balení.

Respect APP pripravila rovnaký jednotný packageing aj pre vreckovky predávané na severných trhoch Európy pod ďalšou značkou spoločnosti Metsä Tissue - Mola.

Redizajn produktovej rady značky Tento
Nové obaly pre produkty značky Tento pripravila agentúra Respect APP.
<< první < předchozí | další > poslední >>
respect_tento_BUTTERFLY.jpg



respect_tento_BUTTERFLY.jpg

respect_tento_DELUXE.jpg

respect_tento_EKO.jpg

respect_tento_GIGANT.jpg
  Celkem nalezeno: 1.
 
 Zobrazuji: 1 - 1.  


Informovala o tom agentúra Respect APP.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
30. apríl 2024 22:09