StoryEditor

Keď tlačí čas, pomôže DHL

10.03.2006, 09:36
Expresné doručovanie zásielok do 9:00 alebo do 12:00 hodiny patrí k popredným službám DHL. Využívajú ho predovšetkým firmy v rámci obchodného styku, ale výnimkou nie sú ani fyzické osoby. Rýchlosť a presnosť aj v doručovaní je pre komunikáciu v biznise kľúčová.
(inzercia)

Expresné doručovanie zásielok do 9:00 alebo do 12:00 hodiny patrí k popredným službám DHL. Využívajú ho predovšetkým firmy v rámci obchodného styku, ale výnimkou nie sú ani fyzické osoby. Rýchlosť a presnosť aj v doručovaní je pre komunikáciu v biznise kľúčová. V poskytovaní služieb s časovým určením priority doručenia -- TimeDefinite má DHL dlhoročnú prax. Môžete si byť istí, že vaša zásielka, dôležitý doklad či súkromný list, dôjde na miesto určenia práve včas.

Do 9:00 alebo do 12:00 hodiny v pracovných dňoch doručuje DHL zásielky nielen v rámci Slovenska, ale aj do vybraných európskych metropol. Počet európskych miest neustále rastie. Od februára pribudli okrem Európy nové destinácie aj v Ázii a Tichomorí. Prepravu clu nepodliehajúcej zásielky do týchto vzdialených krajín je DHL schopná zrealizovať do 12:00 hodiny v pracovných dňoch podľa PSČ cieľovej destinácie. Služba funguje aj pre import zásielok do Európy z relevantných ázijských miest.

Ak spoločnosť nedodrží prepravný čas pri vybraných službách z dôvodu spôsobeného sieťou DHL, garantuje zákazníkovi vrátenie prepravných nákladov.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/inzercia, menuAlias = inzercia, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. máj 2024 05:38