StoryEditor

Prepravujeme tovar za výhodných podmienok

19.11.2006, 23:00

Čím sa zaoberá vaša spoločnosť?
Tak, ako nás ľudí, aj tovary je nutné dopraviť na miesto určenia. Doprava by sa dala prirovnať ku krvnému obehu v tele človeka. Je to neustály pohyb, bez ktorého by život nebol možný. Možnosti sú či už po vode, vo vzduchu ale hlavne po zemi. Každý spôsob má svoje prednosti, ale na druhej strane i nevýhody. Všetko záleží na prioritách zákazníka a, samozrejme, na tom, aký tovar je na prepravu určený. Naša spoločnosť je tu preto, aby sme podali zákazníkovi pomocnú ruku, poradili mu.
Čo teda konkrétne môžete ponúknuť vašim potenciálnym partnerom?
Je toho veľmi veľa. Predovšetkým ide o prepravu tovaru za skutočne výhodných podmienok. Medzi ďalšie určite zaujímavé služby môžeme zaradiť možnosť skladovania v colných skladoch, colné služby na hraniciach Európskej únie, prekládku a prečerpanie tovaru buď na hraniciach únie, alebo v európskych prístavoch. V prípade potreby vieme zabezpečiť potrebnú dokumentáciu. Patríme do nadnárodnej skupiny, ktorá má sesterské a dcérske firmy v každej krajine západnej a strednej Európy, preto tieto služby vieme zabezpečiť na vysokej úrovni. Orientujeme sa na prepravy medzi východom a západom a napokon ruský trh poskytuje veľké množstvo obchodných príležitostí, ktoré pomáhame našim partnerom realizovať.
Čo na záver?
Sme otvorení novým podnetom, myšlienkam a návrhom. Chcel by som vyzvať všetkých našich potenciálnych klientov na ešte väčšiu spoluprácu s krajinami Spoločenstva nezávislých štátov, pri čom im budeme veľmi radi nápomocní.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/publicistika, menuAlias = publicistika, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
08. máj 2024 17:29