StoryEditor

Technológie na zvýšenie produktivity

18.10.2005, 00:00

Spoločnosť Lenovo oznámila novinky v oblasti TVT technológií -- nástrojov pre zvýšenie produktivity a návratnosti investícií do výpočtovej techniky exkluzívne dostupných na notebookoch ThinkPad a osobných počítačoch ThinkCentre. Popri predstavení nových technológií, inováciami prešlo aj viacero už dostupných technológií. Lenovo tak pokračuje v stratégii inovátora v odvetví, čím sa odlišuje od komoditného trhového prístupu.
Hlavné výhody zlepšeného portfólia technológií ThinkVantage Technologies zahŕňajú jednoduchšiu inštaláciu a aktualizáciu, rozšírené možnosti správy hesiel, jednoduché a výkonné riešenie pre kryptovanie dát či zlepšené možnosti zálohovania a obnovy. V rámci tohto oznámenia Lenovo tiež ohlásilo nový nástroj pre správu technológií ThinkVantage využívajúci technológiou LANDesk, ktorý združí všetky ThinkVantage technológie do jedného centra s prehľadným a intuitívnym ovládaním. Popri inováciách v TVT technológiách boli tiež inovované služby ThinkPlus Services, ktoré dopĺňajú ponúkané služby o možnosť modifikovať záručné podmienky podľa požiadaviek zákazníka.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 04:30