StoryEditor

Široké spektrum ponuky žeriavov a zdvíhacej techniky

27.05.2003, 00:00

Významný český dodávateľ žeriavov a zdvíhacej techniky, firma ITECO, s. r. o. je tiež oficiálnym obchodným zástupcom nemeckej firmy ABUS pre Slovenskú a Českú republiku. Spolupráca týchto dvoch firiem, orientovaných na žeriavy, sa jednoznačne osvedčila. Spoločnosť ITECO rozšírila svoju ponuku o kompletný sortiment štandardných žeriavov ABUS, ktoré dokáže dodať vo veľmi krátkom čase.
Pre všetkých zákazníkov zároveň zabezpečila dobre fungujúce odborné poradenstvo, servis a dodávku náhradných dielcov. Ide teda o kompletný zákaznícky servis. Aby všetky služby dobre fungovali, vybudovali sklad náhradných dielcov a vytvorili sieť servisných stredísk s vyškoleným personálom.
Štandardné žeriavy ABUS sa vyznačujú modernou konštrukciou, špičkovou kvalitou podľa štandardu ISO 9001 a spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky na dizajn, výkon a údržbu. Ozubené prevody žeriavov ABUS vrátane kladkostroja sú kryté s trvalou náplňou maziva. Na svoje výrobky poskytuje ABUS dvojročnú základnú záruku a ročnú záruku na opotrebovateľné časti.
Aj naďalej sa ITECO venuje tiež špeciálnym žeriavom, ich vývoju a výrobe. Sú to najmä stohovacie teleskopické žeriavy, ktoré sa osvedčili v skladoch a sú určené na presnú a rýchlu manipuláciu s materiálom. Ich presnosť zabezpečuje otočný a teleskopicky výsuvný tubus. Do kategórie špeciálnych žeriavov patrí aj široká škála týchto pomocníkov s poloautomatickou a automatickou prevádzkou. V praxi nielen že pracujú v sklade, ale súčasne pomocou riadiaceho systému (prepojeného so softvérom skladového hospodárstva -- automaticky pripočítajú a odpočítajú položky tovaru v sklade.
Vedenie firmy ITECO kladie dôraz aj na popredajný servis. Okrem bežných servisných úkonov ponúka pravidelnú inšpekciu odborných technikov a znalcov, ktorí posúdia bezpečnosť prevádzky a zostatkovú životnosť zariadenia. To si možno v spoločnosti ITECO objednať jednotlivo alebo uzatvoriť servisnú zmluvu, podľa ktorej ITECO bude sledovať termíny a včas robiť údržbu, opravy, či inšpekciu vrátane školenia obsluhy.
V snahe uľahčiť užívateľovi žeriavu zaznamenávanie pracovných podmienok, dodáva ITECO integrované zariadenia na sledovanie stavu žeriavu -- záťažových cyklov a prevádzkových hodín, aby sa dalo vyhodnotiť dobu bezpečnej prevádzky a zostatkovej životnosti. Spoločnosť tiež ponúka ďalšie nadstavby -- napríklad na indikáciu porúch, prepojenie s databázou náhradných dielcov, prenos dát na mobilný telefón, či identifikáciu obsluhy.
Môžeme konštatovať, že ITECO aj ABUS sa dopĺňajú a vytvárajú široké spektrum ponuky žeriavov a zdvíhacej techniky, aby si zákazník vybral presne to, čo vyhovuje jeho požiadavkám a podmienkam. (i)

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. október 2024 08:18