StoryEditor

Tatranskí podnikatelia dnes zabávali a hostili tých, ktorí pomáhajú veľhorám

31.01.2005, 09:55

Občerstvenie zdarma, k tomu veselú zábavu a netradičnú aukciu rôznych predmetov a služieb pripravili dnes tatranskí podnikatelia ako poďakovanie za pomoc kalamitou postihnutým slovenským veľhorám.
Podujatie, ktoré umocnilo slnečné počasie, ocenili všetci, ktorí prijali pozvanie, osobitne však tí, ktorí boli úspešní v aukcii. V ponuke bolo vyše 60 položiek od stojana na CD, kávovaru, palivového dreva, lyží, horského bicykla, rôznych vstupeniek, večere pre štyroch, či víkendového pobytu v Tatrách až po zájazd pre dve osoby do Egypta.
Jeden z podnikateľov a organizátorov podujatia Vladimír Prislupský pre TASR povedal, že záujem účastníkov aukcie príjemne prekvapil. Vyvolávacia cena bola symbolická. Začínalo sa od jednej koruny. Už v úvode bolo jasné, že výťažok, ktorým chcú organizátori podporiť šport a kultúru vo Vysokých Tatrách, bude slušný. Napríklad čiapku pilota, ktorú venoval primátor mesta Ján Mokoš, vydražili za vyše dve tisícky.
Mimoriadny záujem bol o zájazd do Egypta, ktorý napokon vydražili za 25 100 Sk. Radosť mali obidve strany, aj úspešný dražiteľ, ktorý získal exotickú dovolenku a, navyše, ušetril.

sv per

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
17. jún 2024 21:20