StoryEditor

Maxi karta Klasik je prenosná

06.09.2006, 00:00

Máte zamestnancov, ktorých často vysielate na služobné cesty? Nemáte sa však kedy venovať vybavovaniu cestovných dokladov? Chcete ušetriť čas i peniaze? Zdá sa vám doprava autom či lietadlom pridrahá? Cestujte vlakom!
ZSSK má pre vás atraktívnu ponuku -- Maxi kartu Klasik pre vás a vašich zamestnancov. Je to prenosný cestovný doklad, a preto nezáleží ani na tom, kam ich vyšlete na služobnú cestu. Vlakmi ZSSK sa s Maxi kartou totiž dostanú do každého kúta Slovenska. Ak máte radi pohodlie, ponúkame vám Maxi kartu nielen do druhej, ale tiež do prvej vozňovej triedy.
Postup je jednoduchý. Pri cestovaní vlakmi InterCity, ležadlovými či lôžkovými vozňami, už neplatíte za cestovné lístky, ale len za miestenku alebo príplatok. S týmto sieťovým cestovným lístkom môžete cestovať aj vo vlakoch Tatranských elektrických železníc a na Ozubnicovej železnici.
ZSSK vám ponúka polročnú prenosnú Maxi kartu Klasik, ktorá stojí do prvej vozňovej triedy 31 990 Sk a do druhej vozňovej triedy 21 990 Sk. Celoročnú kartu kúpite do druhej vozňovej triedy za 37 990 Sk a do prvej vozňovej triedy za 55 990 Sk.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
27. apríl 2024 08:43