StoryEditorPo vlne krachov mieria na trh nové projekty. Reštauráciu otvára aj Bödörova sestra
Podľa analytikov vzniklo od začiatku roka vyše 1 100 nových gastropobočiek. Podľa šéfa hotelierov Mareka Harbuľáka je však možné, že ide iba o nové spoločnosti, ktoré získali oprávnenie na podnikanie v gastronómii, ale to neznamená, že budú aj aktívne vykonávať túto činnosť.
Púchovčania Andrej Kucej a Milan Veľký vedú portál eZmluva.sk, ktorý sa zaoberá problémami podnikateľov. Poskytuje im poradenstvo v oblasti práva, zákonov a daní. Od apríla minulého roka stoja obaja biznismeni aj v čele spoločnosti Societas Europaea Investment Group. Tá sa orientuje na investovanie do nehnuteľností či developingu.
Kucej a Veľký sa však aktuálne rozhodli obohatiť svoje portfólio o ďalší segment. Začiatkom októbra otvorili nový koncept Púchovský kebab. „Gastro je naše hobby a zároveň chceme využiť príležitosť na trhu. Vďaka pandémii sa uvoľnili zaujímavé priestory v centrách miest a práve takéto sa nám podarilo zí...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-19 12:52:06 - Feat.: - Title: Podnikanie je hlavný rozdielový faktor ekonomických systémov pred a po roku 1989
02 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
03 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
04 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
05 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku