StoryEditor

Na výlet vlakom a lanovkou

02.05.2007, 00:00

Železničná spoločnosti Slovensko, a. s., v spolupráci s Tatranskými lanovými dráhami pripravila od 1. mája 2007 ponuku VLAK A LANOVKA.

Po zakúpení spiatočného cestovného lístka VLAK A LANOVKA môžu organizované skupiny cestovať odkiaľkoľvek na Slovensku do Popradu Tatier, Štrby, Tatranskej Lomnice alebo Starého Smokovca. Cestovný lístok tiež platí ako sieťový cestovný lístok na tratiach Tatranských elektrických železníc a Ozubnicovej železnici.
S cestovným lístkom VLAK A LANOVKA si cestujúci môžu vybrať jednu z troch ponúk, a to

-- bezplatnú cestu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok a späť. Cestovný lístok VLAK A LANOVKA v tomto prípade platí aj ako vstupenka do letného FUNPARKU (30 minút letný tubing);
-- bezplatnú cestu kabínkovou lanovou z Tatranskej Lomnice na Skalnaté pleso a späť;
-- kombináciu kabínkovej a pozemnej lanovky, a to bezplatnú jazdu kabínkovou lanovkou z Tatranskej Lomnice na Skalnaté pleso, odtiaľ pešo po Tatranskej magistrále na Hrebienok a odtiaľ pozemnou lanovkou do Starého Smokovca.

Ponuka VLAK A LANOVKA je určená organizovaným skupinám minimálne 10 žiakov alebo študentov do 20 rokov. Sprievodca (vždy jeden na každých začatých 20 žiakov) má nárok na bezplatnú cestu.

Spiatočný cestovný lístok VLAK A LANOVKA stojí odkiaľkoľvek na Slovensku pre jedného cestujúceho 200 korún a nie je potrebné kupovať žiadne príplatky na vlaky kategórie InterCity, EuroCity a SuperCity.
Ponuka VLAK A LANOVKA platí od 1. mája do 31. augusta 2007.

Železničná spoločnosť Slovensko, a. s., nenesie zodpovednosť za zlé poveternostné podmienky. Prevádzkovateľ Tatranských lanových dráh si vyhradzuje právo uzatvoriť lanové dráhy pri poruchách, nadmernej rýchlosti vetra, výpadku elektrickej energie a pod.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
13. máj 2024 20:40