Odborník upozorňuje, že argument ministerstva práce o zabezpečení jedného teplého jedla do dňa nedáva zmysel.
Kým v Česku začína diskusia o zrušení gastrolístkov, u nás ministerstvo práce tvrdí, že tento spôsob podporuje zdravé stravovanie u zamestnancov.
„Nie je to slovenský vynález,“ tvrdí v rozhovore ekonomický analytik inštitútu INESS Martin Vlachynský.
Zamestnávateľ musí podľa Zákonníka práce zabezpečiť stravovanie zamestnancovi.
To sa buď deje v závodných jedálňach, alebo si firmy zvolia gastrolístky.
„Približne jeden milión ľudí na ...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-12-22 07:15:00 - Feat.: - Title: Polievka z vrany, v čase pôstu aj bobor. Na šľachtických stoloch boli kedysi pokrmy, ktoré by sme dnes nejedli
02 - Modified: 2024-12-19 07:34:53 - Feat.: - Title: Vláda si kúpila trocha času výmenou za vážny zásah do občianskych slobôd, hovorí analytik
03 - Modified: 2024-12-14 06:30:00 - Feat.: - Title: Týchto sedem každodenných vecí brzdí vaše chudnutie
04 - Modified: 2024-12-11 23:00:00 - Feat.: - Title: Veľký rozhovor s odborníčkou na výživu: Z citrónovej vody neschudnete
05 - Modified: 2024-12-03 23:00:00 - Feat.: - Title: Lekáreň u nás v menších obciach chýba. Analytici vidia viaceré moderné riešenia, vo svete využívajú aj drony