Postupné odstraňovanie obmedzení vrátilo mnohé podniky do plnej prevádzky. Naďalej však ostávajú aj také, čo krvácajú.
Ráno si posedíte pri talianskom espresse v kaviarni, potom načerpáte inšpiráciu v galérii, na obed zaženiete hlad japonskou omeletou servírovanou v bento boxe a podvečer si zájdete na pohár rizlingu k slovenským vinárom pred návštevou kina či divadla.
Aktivity, ktoré boli od marca nostalgiou, sú odvčera opäť voľne dostupné. Aj v prípade nepriaznivého počasia – prevádzky totiž mohli po dvoch mesiacoch sprístupniť sedenie v interiéri.
„Makáme od rána. Tým, že sme na prípravu mali len necelé dva dni, museli sme dať sily dokopy, ale ide nám to celkom...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-18 13:38:52 - Feat.: - Title: Vo Wu-chane rozbehli nový výskum koronavírusov. U odborníkov vzbudzuje obavy
02 - Modified: 2024-11-14 23:00:00 - Feat.: - Title: Za jedlo z reštaurácie si priplatíte už čoskoro. Tentoraz na ceny tlačia výpadky kľúčovej suroviny
03 - Modified: 2024-10-02 14:10:34 - Feat.: - Title: Covid je na vzostupe a ďalší subvariant sa šíri ešte rýchlejšie. Čo o ňom vieme a ochránia nás vakcíny?
04 - Modified: 2024-09-18 21:31:31 - Feat.: - Title: Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov
05 - Modified: 2024-08-27 13:28:51 - Feat.: - Title: Prípady letného covidu stúpajú. Čo môžeme čakať na jeseň?