StoryEditorPrvý odhad: skoro polovica gastra musí byť zatvorená
Prvý deň otvorených terás bol rozpačitý. Straty prevádzok sú veľké a od prvého kroku uvoľňovania opatrení nečakajú zázraky.
Po vyše 200 dňoch veľký návrat. Reštauratéri dostali zelenú a aspoň na terasách mohli usadiť prvých hostí. Aj v centre Bratislavy bolo oproti predchádzajúcim týždňom o čosi živšie. Ľudia dopoludia zapĺňali kaviarne, niektorí pomaly prichádzali na obed. No ni...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-19 12:52:06 - Feat.: - Title: Podnikanie je hlavný rozdielový faktor ekonomických systémov pred a po roku 1989
02 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
03 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
04 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
05 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku