StoryEditor

Človek, ktorý nám otvoril Severnú Kóreu

17.01.2016, 23:00
Autor:
tjtj

Keď v roku 2005 zorganizoval cestu zo Slovenska a Česka do Severnej Kórey, bol vôbec prvým, kto sa k podobnému kroku odhodlal. Vďaka tomu však jeho cestovná kancelária získala do zoznamu exotických a pre našincov nie úplne bežných destinácií ďalšiu. Práve inakosť na slovenskom trhu je pre Ľuboša Fellnera a jeho kanceláriu Bubo príznačná aj doteraz.

Na začiatku jeho príbehu pritom stál len požičaný autobus a niekoľko jeho známych. S nimi začiatkom 90. rokov cestoval po Európe. Presnejšie, pred celým štvrťstoročím. Problém nastal, keď sa rozhodli pre cestu do Maroka.


Čítajte viac: Recept na úspech: IQ a čestní ľudia


Nenašli totiž nikoho, kto by sa odvážil im autobus prenajať. „Musel som si požičať autobus na čierno. Bol tam s nami jeden právnik, ktorý mi hovoril, že to musím zoficiálniť. Zájazdy som chcel robiť popri medicíne, no on ma donútil založiť si cestovku,“ spomína Ľuboš Fellner v seriáli HN Inspire na úplné začiatky svojho podnikania.

Vášeň k cestovaniu sa mu nakoniec stala jeho hlavným a jediným zamestnaním. Tvrdí, že práve spojenie práce a koníčka je najlepším receptom na úspech. Okrem toho je jeho základnou podmienkou tvrdá a systematická práca.

01 - Modified: 2008-01-09 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Na vlastnú ,,šou" sa pripravte vopred
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
28. apríl 2024 02:11