– Má 39 rokov a stojí na čele prvej panázijskej reštaurácie na Slovensku.
– Ponúka vybrané špeciality z rôznych ázijských kuchýň.
– Spoločnosť sa chce presadiť aj na zahraničných trhoch, najmä v okolitých krajinách.
Darí sa dnes vášmu biznisu?
Na to vždy existuje viacero pohľadov.
Tak sa spýtam priamo. Ste ziskoví?
Áno.
Zatiaľ máte otvorenú iba jedinú prevádzku. Je vyťažená dostatočne na to, aby ste boli spokojní?
Ak sa človek uspokojí s tým, ako to je, tak je to vstupná brána do neúspechu. V tomto type reštaurácie je však veľmi ťažké očakávať extrémne vysoký zisk vzhľadom na to, že tento projekt je umiestnený v Bratislave.
Vaša reštaurácia pritom patrí medzi najdrahšie v Bratislave, respektíve na Slovensku...
Keby sme išli podľa ceny a porovnali si jednotlivé jedlá v reštauráciách, ktoré majú zvučné meno a s ktorými sa radíme do jednej kategórie, určite nepatríme medzi najdrahšie reštaurácie. I keď máme, bohužiaľ, túto nálepku.
Keď ste začínali, tak ste sa profilovali ako exkluzívna reštaurácia. Ako je to dnes?
V súčasnosti si uvedomujeme, že to zrejme nebola práve najšťastnejšia komunikácia so zákazníkom. Z vizuálnej stránky sme naozaj pôsobili trochu nedostižne. Všetko bolo tmavé, lesklé, príliš ...
Zostáva vám 85% na dočítanie.